Autor
|
Wtek: Odchudzanie (Przeczytany 205993 razy)
|
|
Baciey
Newbie
wiadomoci: 120
|
A bo to trzeba wiedzieć co kupować, kolego.
Zgadza się kolego. Dlatego nie ma co wrzucać wszystkich wyrobów do jednego wora z proporcją 1:2, bo rozrzut jest dużo większy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przy korycie nie ma róznicy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A bo to trzeba wiedzieć co kupować, kolego.
Zgadza się kolego. Dlatego nie ma co wrzucać wszystkich wyrobów do jednego wora z proporcją 1:2, bo rozrzut jest dużo większy. Czytamy ze zrozumieniem, napisałem wyraźnie: "tłuste produkty gotowe", a Ty wypisujesz szynkę, indyka i sery poniżej 30% tłuszczu. Jeśli piszemy na tym Forum, to nie ma żadnego rozrzutu, bo każdy, prócz Ciebie, wie, co się na tej diecie je. A jak chcesz się głupawo droczyć, to dodaj jeszcze wędliny typu "light", parówki sojowe i pasztet z soczewicy.
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
|
@Gavroche Na rynku jest takie multum produktów serowych, wędlin i pasztetów, że trzeba czytać każdą etykietę.
Ewa jednym zdaniem podsumowała to czego nie możesz zrozumieć. Ale jak do tej pory nie zrozumiałeś to już nie zrozumiesz. A jak ktoś poleci do mięsnego, gdzie często nie ma etykiet i kupi na ślepo parówki, pasztet i salceson, bo doktór Gavroche zaleca na odchudzanie to szybko się dorobi nadmiaru białka, bo rynek jest zalany chudymi wariantami tłustych produktów. A to nawet nie powinno dziwić, bo chude to zdrowe przecież ????
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zwłaszcza na tym Forum faktycznie "chude jest zdrowe". Czytanie etykiet jest niemal niewykonalne, rozumiem. Jak ktoś "lata i kupuje na ślepo" to rzeczywiście zasługuje na problemy. A "nadmiaru białka" nie można się dorobić, powinieneś to wiedzieć, nie ma czegoś takiego jak przebiałczenie, poczytaj ile białka Doktor poleca przy przebudowie. Niestety, kolego, nie dam rady się tak nisko schylić, żeby osiągnąć Twój poziom, nie masz podstawowej wiedzy na temat ŻO i chyba w ogóle zaradności życiowej.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Ale jakie to wspaniałe nic nie wiedzieć, sam się o tym przekonałem ostatnio! Tylko języków opłaca się uczyć. aby nie wyjść na kiepa.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ups! Zapomniałem, że dopiero za tydzień miałem się tu pojawić, bo szkoda mi marnować transferu danych komórkowych z roamingu na postowanie tutuaj...
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Ups! Zapomniałem, że dopiero za tydzień miałem się tu pojawić, bo szkoda mi marnować transferu danych komórkowych z roamingu na postowanie tutuaj... Gavroche uderzył reką w stół to sie nożyczki odezwały:) Nareszcie ktoś rozruszał forum by sie nawet admin zainteresował:)
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zadziwiają mnie te "straszne problemy" w zastosowaniu poprawnym ŻO i to tak, że mam dość dietetyki!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie mam FB, to mnie nie wpuszcza, ale na tym głównym zdjęciu dobrze wyglądasz, tak krzepko.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Po kolorze wschodzącego słońca widzę że bedzię wiało okropnie w najbliższych dniach:)
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
|
Zwłaszcza na tym Forum faktycznie "chude jest zdrowe". A "nadmiaru białka" nie można się dorobić, powinieneś to wiedzieć, nie ma czegoś takiego jak przebiałczenie, poczytaj ile białka Doktor poleca przy przebudowie. Ironia trudna rzecz. Ale bywa że już tutaj niektórzy mają swoje wyżyny A ja myślałem głupi, że nadmiaru białka można się dorobić i owy nadmiar idzie ze stratą w węglowodany ale dobrze, że są "fachowcy" Koniec tematu, bo z rozmowy ze słupem więcej wyniosę niż z przedszkolakiem umysłowym.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zadziwiają mnie te "straszne problemy" w zastosowaniu poprawnym ŻO i to tak, że mam dość dietetyki! Prawda?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale jakie to wspaniałe nic nie wiedzieć, sam się o tym przekonałem ostatnio! Tylko języków opłaca się uczyć. aby nie wyjść na kiepa. Esperanto wystarczy, wszyscy znajo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
ewaba
Go
|
Hej moja mama poi całą rodzinę wodą brzozową. Kochana brzoza w ciągu nocy oddała 7 l płynu. A ja się zastanawiam ile to może mieć cukru w sobie i czy mogę sobie ją popijać 'pozabilansowo" ? Ktoś, coś?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|