vvv
Go
|
... owocu ani warzywa ... A to ważne, bo trzeba dbać o kulturę w jelitach, bo to więcej komórek niż w mózgu i bardziej przekonujących więc one rządzą.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To te Eskimosy gupie były!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To co dobre nie ma znaczenia, tylko to co lubią się liczy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"No jak on tak mógł pierdyknąć tę dieyetykę z zapowiedzią... No właśnie mogłem i to bez żalu żadnego! Niepojęte jak Jajca bez cholesterolu!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziś odpisałem jednemu, co prosił, abym "arkadie i dietę" ratował i miał pytania o Doktora, a ja odpisałem, że "nie zajmuję się tą tematyką od 359 dni..." Pewnie doznał szoku, bo milczy!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Utarło się, że można przeżyć; bez wody 3 dni, a bez diety 30 dni. Bez udowadniania, że się jest wielbłądem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No nie wiem... Bo się na tym nie znam naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
... nie zajmuję się tą tematyką od 359 dni ... I słusznie, Derweze zajął się ogniem, miało być na kilka tygodni, a już zeszło 50 lat i dalej zajęty.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale takie coś się przekwalifikować nie może, to nie dziwota...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
ewaba
Go
|
nie kp o czy Wy, Panowie prawicie ... siedzę w malinach i nie znam się Ale to nic, nie przeszkadzajcie sobie ja skupię się na moich niezdrowych jajkach perliczych, które mam zamiar pochłonąć jutro na śniadanie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trzeba dobrze sprawić, aby salmonelli nie nabyć. Ja też kompletnie nie rozumiem o czym prawisz, bo Dieta Optymalna jest tak prosta w zastosowaniu i tak opisana przez Doktora, że dziw bierze, że można mieć jakieś pytania na ten temat!
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
... bo Dieta Optymalna jest tak prosta w zastosowaniu ... (1) Jeść zgodnie z proporcją (2) Jeśli waga ma być mniejsza i nie spada ... jeść 10 % mniej i wracamy do punktu (1) (3) Jeśli po jedzeniu jesteśmy głodni to jeść co innego, byle ale zgodnie z (1) i (2)
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
mam nie pytać ? Ok. Przecież wszystko jest banalnie proste a Ty - adminie - się przecież nie znasz Ale o co pytać? No właśnie dlatego, że się nie znam, to jest wszystko dla mnie takie banalnie proste, bo jak się znałem, to cały czas mi jakieś problemy wychodziły i musiałem po podręcznikach biochemii grzebać nieustannie! A teraz jest spoko!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Trzeba poczuć różnicę ... Przykładowo golonko z buraczkami się różni od sernika z rodzynkami, choć teoretycznie da się proporcje BTW podobne wymodzić, ale zdolność sycąca jest inna.
|
|
|
|
|
|
|
|