Autor
|
Wtek: Odchudzanie (Przeczytany 205841 razy)
|
Blackend
|
Obstawiam, że w następnych wyborach Biedroń będzie prezydentem, Czarzasty marszałkiem sejmu, a premierem jeszcze nie wiem kto, ale ktoś się znajdzie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moim zdaniem Biedron bedzie nikim, czyli jak dzis
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
Jasne, nie ma szans, bo żony, prawa jazdy i konta w banku wprawdzie mieć nie trzeba, ale przynajmniej kota, a nie konkubina tej samej płci.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale będzie rozdawał nie mniej niż Kaczyński, a nie wywinie takiego nr na cmentarzu. Premierem będzie Zandberg, przypomniało mi się. Ubiorą to wszystko w miękki socjalizm wskazując na Szwecję i powinni wygrać. Społeczeństwo jest mega roszczeniowe i łatwe do przekupienia za ich własne pieniądze.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Prywaciarze przerzucą koszty na konsumentów, przecież to tylko ukryty poborca podatkowy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To im domiar wprowadzą i cenę regulowaną i tyle! Ale coś mi się widzi, że do kolejek powoli trzeba będzie zaś przywyknąć.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I skończy się inflacją.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Inflacja - źle, deflacja - źle, stagnacja - źle, normalnie wiatr prosto w oczy ze wszystkich trzech stron świata.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Inflacja źle, deflacja dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Inflacja - źle, deflacja - źle, stagnacja - źle, normalnie wiatr prosto w oczy ze wszystkich trzech stron świata. Gdzie sie nie obejrzysz, dupa z tylu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Inflacja - źle, deflacja - źle, stagnacja - źle, normalnie wiatr prosto w oczy ze wszystkich trzech stron świata. Gdzie sie nie obejrzysz, dupa z tylu Wystarczy obejrzeć tvp i łykać haju w kościele, i nieważne czy inflacja, czy stagnacja, ważne, że prawdziwi, uczciwi wolacy w rządzie dbają o nas, jak o swoją dziatwę. Alleluja
|
|
|
|
|
|
|
ewaba
Go
|
Wpadam na chwilę, żeby się zameldować i pochwalić, że ubyło mnie na wadze prawie 11kg Samopoczucie bardzo dobre, mam sporo energii i siły; zauważyłam, że przy wysiłku o wiele mniej się pocę; włosy i cera - nie przetłuszczone, unormowane; kręgosłup mniej dokucza, stawy ( szczególnie w nadgarstkach) po intensywnej pracy również całkiem spokojne Od 2 tyg. odzywa się kolano Przy jeździe na rowerze, wstawaniu z pozycji kucznej ( !) , schodzeniu po schodach. Ogólnie nie boli, tylko przy tych czynnościach dokucza jakby mu brakowało smaru ( smalcu ? ) Jestem o wiele spokojniejsza i o wiele rzadziej "wychodzę z siebie" Ale tu o ocenę muszę zapytać męża i młodzież ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Super.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Stawy są słabo ukrwione, więc regenerują się bardzo powoli. Można im pomóc delikatnym, regularnym ruchem i budulcem z galaret, nóżek czy głowizny. Pamiętaj też o witaminie C.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wywar kostno-mięsny i maść bursztynowa lub droższa maść konopna lub końska (rozgrzewająca, a nie chłodząca) - wszystkie dobre, ale ta ostatnia zdecydowanie najtańsza i najskuteczniejsza. O nowościach "na stawy" typu voltaren itp. nie mam wiedzy, ale jak reklamują - to podejrzane!
|
|
|
|
|
|
|
ewaba
Go
|
Wywary piję codziennie ok.150-200g i wit. C też skrupulatnie pilnuję. Kolana co jakiś czas się u mnie "odzywają"; nie jakoś uciążliwie bólowo, bez stanów zapalnych i opuchlizny, ale dają znak, że coś nie teges Korzystam z siarki organicznej DMSO. Dobrze działała także na bóle w nadgarstkach ( teraz nie mam potrzeby ) i na różne stłuczenia, siniaki czy obrzęki. Bardzo dobrze sprawdził się również żywokost. O maści końskiej słyszałam wiele dobrego - ale nie miałam okazji stosować; tych "aptekowych" nie kupuję wcale , bo im nie ufam ... U mnie w rodzinie: mama, siostra, ciotki - mają problemy z kolanami i stawami. Mama cierpi, ciocia czeka na endoprotezę, siostra ma zdiagnozowane zwyrodnienie stawu kolanowego ( nigdy nie była otyła, nie pracowała fizycznie ciężko, dużo się rusza) . Więc ja i siostra panicznie się boimy tego ograniczonego ruchowo życia za 20 lat - jakie prowadzą nasza mama i ciotki
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Wpadam na chwilę, żeby się zameldować i pochwalić, że ubyło mnie na wadze prawie 11kg Samopoczucie bardzo dobre, mam sporo energii i siły; zauważyłam, że przy wysiłku o wiele mniej się pocę; włosy i cera - nie przetłuszczone, unormowane; kręgosłup mniej dokucza, stawy ( szczególnie w nadgarstkach) po intensywnej pracy również całkiem spokojne Od 2 tyg. odzywa się kolano Przy jeździe na rowerze, wstawaniu z pozycji kucznej ( !) , schodzeniu po schodach. Ogólnie nie boli, tylko przy tych czynnościach dokucza jakby mu brakowało smaru ( smalcu ? ) Jestem o wiele spokojniejsza i o wiele rzadziej "wychodzę z siebie" Ale tu o ocenę muszę zapytać męża i młodzież ... Ryzykowne te odchudzanie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zapomniałem o kamforze, świetnie rozgrzewa.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|