admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|
Ale jaki zarobek! W miesiąc kilkudziesięciu zgarnęło 10% rocznego przychodu narodowego Hameryki! I bańka jakby mniejsza się zrobiła przez kontrolowany koronaświrusem upust.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zawsze w takich razach bogaci się bogacą, a biedni biednieją.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Taka pandemia finansowa występuje przeważnie raz na dekadę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz odkupią na spadkach intratne walory i znowu na kilka lat się nasycą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, bo to taka sinusoida, czy cosinusojda, czy inna niedojda wyrażona na płaskim...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie, właśnie, to ona.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Fakt - zamknięte granice to katastrofa. O knajpach zapomnieliście?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj sie umowilem na impreze na skype, no coz, kiedys musi byc ten pierwszy raz. Mielismy z aptekarzm ustawione spotkanie akurat na poprzedni piatek.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie podoba mi się tak łatwe zamykanie granic. Mam traumę prlowską. Nie wiem dlaczego, ale ten zamknięty barak działał na mnie przygnębiająco i jak tylko nadarzyła się okazja, to dałem stąd nogę - tylko co z tego jak mnie z powrotem wywalili? Nawet paszport nie pomoże, nagle wartość nieprzydatna. Natomiast cena orzecha najwyższa w dziejach
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj sie umowilem na impreze na skype, no coz, kiedys musi byc ten pierwszy raz. Mielismy z aptekarzm ustawione spotkanie akurat na poprzedni piatek.
A już przerabiałem takie spotkanie online, nawet spoko, bo wygodnie jest w swoich kapciach.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nawet paszport nie pomoże, nagle wartość nieprzydatna. Natomiast cena orzecha najwyższa w dziejach No właśnie i to mnie niepokoi, bo w razie czego nie chciałbym być znowu po niewłaściwej stronie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A już przerabiałem takie spotkanie online, nawet spoko, bo wygodnie jest w swoich kapciach. W takich przypadkach najważniejsze jest jaki płyn do dezynfekcji się zastosuje! Minimum 40%!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ponoc Jacek Daniels ma byc ale ja preferuja lokalna Whisky, ktora biore od lat od somsiada i jest lepsza niz oryginalna No i ma ze 60volt
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to spoko, można się integrować...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nigdy jeszcze nie dezynfekowałem się czymś lepszym od domowego wyrobu. Wiśnie z pestkami zalane w balonie wódeczką - wychodzi między 25-30% - coś fantastycznego, jak trochę postoi i mocy straci...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O to to, taki rarytas bardzo tutaj lubimy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|