admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Variant Vateusz - dotyka wszystkich, ale głównie klasę średnią. Olać słupa, do rozpuszczenia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oj, żeby tak wszyscy się jednego dnia otworzyli nie bacząc na "zamordyzm" tych szaleńców, co chcą Polskę w polin zamienić typu: "wasze ulice, nasze kamienice" - tylko żeby mi żaden zboczeniec nie sugerował, że jestem antysemitą - ja tylko stwierdzam fakty!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zebranie partyjne to swietny pretekst
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Mrozenie i kneblowanie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I pomyśleć, że są takie "medyki" co z dumą na fb się chwalą, że przyjęli domięśniowo obce mRNA! Ale co się dziwić, lekarze albo wymarli, albo są w wieku (przed)emerytalnym. Zostały "medyki", co składają przysięgę Hipokryta... Może im corony wyrosną?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wczoraj byłem u lekarki, która ma teorię spiskową, że cały rząd po cichu się wyszczepił, a Janda to zasłona dymna. Oczywiście czeka z utęsknieniem na szczepionkę.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tutaj blisko mnie zrobili centrum szepień, tak na moje bystre oko, około stówki dziennie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywiście czeka z utęsknieniem na szczepionkę. Mój Teść mawiał, że nic tak nie odmóżdża jak pierwsze dwa lata medycyny. Po maturze - otwarte na wiedzę głowy, a po czterech semestrach - równie dobrze klepią "procedury medyczne" jak kapłony zdrowaśki w seminarium. Dlatego aby zachować zdrowie trzeba "medyków" unikać jak zarazy, no chyba, że nie ma wyjścia...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nachodziłem się ostatnio po lekarzach i wnioski mam takie, że w wielu przypadkach (akurat w moich na pewno) leczy algorytm. Obojętnie do kogo pójdę, to ten i tak wklepie moje wyniki do komputera, który wypluje stosowną procedurę. W ogóle bym sobie odpuścił to towarzystwo, tylko niestety tomograf prywatnie kosztuje od 5 tysięcy zł wzwyż - za drogo.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Maszyna droga, a amortyzacja kosztuje.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No tak, tylko że jest państwowa czyli niczyja, to pracuje na jedną zmianę i oczywiście soboty, niedziele wolne. Tak bogate jest tylko państwo. Prywaciarz harowałby na okrągło, bo popyt jest ogromny.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To wszystko przez "przysięgę Hipokryta'!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O toto właśnie. Najpierw nastraszyć, a potem sprzedać rozwiązanie - klasyka marketingu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|