Jarek
Gość
|
Nawet propozycji nie byĹo...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tutaj obowiazuje od dawna. Niezaszczepiony moze tylko z psem po 22- giej. Dobrze wiÄc mieÄ "szarika" na wyposaĹźeniu! Te maĹpy polskie maĹpujÄ
wszystko, co najlepsze w Europie z "obostrzeĹ" ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Najlepiej "owczrka niemieckiego"
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na mnie jakis pisoski dziadek w sklepie wyskoczyl. Oczywiscie zamaskowany lazil i lypal na mnie z ukosa. Ja sobie stalem daleko od niego, czekajac na swoja kolej. Z daleka zeby go nie zarazic Ale nie wytrzymal i sam przylazl Przyskoczyl i huknal "a pan zaswiadczenie, ze moze pan chodzic bez maseczki ma?"? "Mam" mowie spokojnie. Juz otworzyl gebe ale sie zawahal....poopatrzyl na moj ironiczny usmiech i poszedl. RODO mnie uratowalo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Gość
|
A on miaĹ zaswiadczenie Ĺźe moze kontrolowac? Czy tylko geny ORMO mu sie uaktywniĹy Na niemcĂłw najlepszy jest hitler, ale jakby sie uspokoili
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Otwarta dyskryminacja niewyszczepionych, bezkagaĹcowych!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A on miaĹ zaswiadczenie Ĺźe moze kontrolowac? Czy tylko geny ORMO mu sie uaktywniĹy Na niemcĂłw najlepszy jest hitler, ale jakby sie uspokoili No wygladal na takiego starego ubeka, lypal przez ramie i myslal, ze nie widze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Gość
|
Patol. Ja bym mu nie odpusciĹ, awantuera na caĹy sklep.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj dalej pelno niewolnikow z kagancami na ryjach. Mentalnosci nie da sie zmienic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Gość
|
Wszstko wedĹug oczekiwaĹ pierwszego sortu W dobie Ĺwirusa wszystko przechodzi, byle otwarte byĹo. Polityka trzymania plebsu krĂłtko za ryjki, sprawdziĹa sie. Bedzie kontynuacja...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Dzisiaj dalej pelno niewolnikow z kagancami na ryjach. Mentalnosci nie da sie zmienic ChorĂłbska, zagroĹźenia, ich ulubiene - ciÄĹźko im
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Maseczka tak chroni przed wirusami, jak wiejski pĹot przed komarami.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Maseczka u kosmetyczki-nie myliÄ z kneblami , kagaĹcami, namordnikami...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj dalej pelno niewolnikow z kagancami na ryjach. Mentalnosci nie da sie zmienic TeĹź dzisiaj mijaĹem kagaĹcowych, ale ci sÄ
przynajmniej kowidianami z przekonania.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Maseczka tak chroni przed wirusami, jak wiejski pĹot przed komarami. Czytalem pewnego naukowca z lodzi, ktory polecal robic maseczki z recznikow papierowych kuchennych Oficjalnie naukowy czlowiek
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|