Jarek
Go
|
Chów klatkowy, plus zalecenia psychiatryczne
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Nie mam czasu się rozpisywać na ten temat, ale chyba będzie zrozumiale. Komisja europejska, parlamet europejski, sądownictwo, inne urzędasy z brukselki itp. po "wprowadzeniu" "permitów koronaświrusowych" - powinny zostac rozwiązane, a także rządy państw, które zgodziły sie ten świstek elektroniczny wprowadzić i honorować od członków! Takiej segregacji to dawno w świecie nie było! Ale niewolnictwo umysłowe jest tak powszechne, że tylko Doktora braluje, alby szczerze przypomniał o "patologicznej czynności mózgów bydlęcych...". Bo Ludzie to nie są.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale niewolnictwo umysłowe jest tak powszechne, że tylko Doktora braluje, alby szczerze przypomniał o "patologicznej czynności mózgów bydlęcych...". Bo Ludzie to nie są. Zawsze było i zawsze będzie, bo tak nas ukształtowała natura. Ale jakimś cudem, to działa i to zadziwiająco dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zaczynaja stawiać opór firmy które nic z tortu nie dostały. Zbrojeniówka przykładowo. Muszą wojnę zrobić, bo sami sie powybijają patole.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie mam czasu się rozpisywać na ten temat, ale chyba będzie zrozumiale. Komisja europejska, parlamet europejski, sądownictwo, inne urzędasy z brukselki itp. po "wprowadzeniu" "permitów koronaświrusowych" - powinny zostac rozwiązane, a także rządy państw, które zgodziły sie ten świstek elektroniczny wprowadzić i honorować od członków! Takiej segregacji to dawno w świecie nie było! Ale niewolnictwo umysłowe jest tak powszechne, że tylko Doktora braluje, alby szczerze przypomniał o "patologicznej czynności mózgów bydlęcych...". Bo Ludzie to nie są. A czego więcej oczekiwać. Zwykła grypa pokazuje patologiczne podejście do problemu - herbatka z cytrynką ponad wszystko. Mozna śmiało powiedzieć, że politycy przepili wszytko, podpisując wszystko, oczywiście ze nie darmo . Trzeba spieprzac z tego unijnego getta
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zaponialem dopisać. Według spiskowców - państwa unii utraciły suwerność w 2015 roku na konferencji Davos... Zobaczymy w jaki sposób będa obrzydzać zycie normami Co2 ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Świadectwo pracy proszę
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zaczynaja stawiać opór firmy które nic z tortu nie dostały. Zbrojeniówka przykładowo. Muszą wojnę zrobić, bo sami sie powybijają patole. Kto by się spodziewał że zbrojeniówka zostanie na lodzie. Szczypawka i lockdown mają priorytet na zabijanie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A czego więcej oczekiwać. Zwykła grypa pokazuje patologiczne podejście do problemu - herbatka z cytrynką ponad wszystko... Niby tak, ale... Biorąc pod uwagę sytuację geopolityczną skłonny jestem twierdzić iż to najlepsze lekarstwo, w tym na srovid. No i z pomyślnością zastępuje szczepionki.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale z samą cytrynką, to na kaszel tylko? Grypę trzeba potraktować jeszcze prądem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zaczynaja stawiać opór firmy które nic z tortu nie dostały. Zbrojeniówka przykładowo. Muszą wojnę zrobić, bo sami sie powybijają patole. Kto by się spodziewał że zbrojeniówka zostanie na lodzie. Szczypawka i lockdown mają priorytet na zabijanie. Truciciel i wybawca - koalicja farma i spozywka ponad wszytko
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie może być Dania od poniedziałku znosi całkwity nakaz noszenia masek. A tak się na Szwedów burzyli... W Knebloalndzie takich jaj nie bedzie, swiadomość społeczna wysoka. Aż 45% che sie kneblować. Wiadomo, Niemcy ponad wszystko Miałem linka, ale po niemiecku, dlatego od siebie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie może być Dania od poniedziałku znosi całkwity nakaz noszenia masek. A tak się na Szwedów burzyli... W Knebloalndzie takich jaj nie bedzie, swiadomość społeczna wysoka. Aż 45% che sie kneblować. Wiadomo, Niemcy ponad wszystko Miałem linka, ale po niemiecku, dlatego od siebie W Polsce nadal obowiązuje kaganiec w komunikacji publicznej - tak całkiem nie mogą odpuścić, bo trzeba uwiarygodnić świrusa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No właśnie widziałem pokneblowanych sporo w autobusie. A w sklepach trzeba? Nie wiem, bo ostatnio mało czasu było i zakupy do domu zamawiamy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Przesiałem go przez sito z drobnym oczkiem, i gitara
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Danii koniec okneblowania sołecznego, od poniedziałku fukcjonuje w tym kraju normslność Natomiast tutaj( Knebloland) mówią że bez knebli, to łapiemy w tydzień nowego swirusa z Indii Dziwne ze Dania nie została wciągnieta na listę krajów wysokiego ryzyka, chodzą na zakupy bez knebli i zarażaja porządnych obywateli niemiec. U nas przy granicy, też nie powinni Niemców wpuszczać oczywiście dla ich dobra. Widać pazerność Niemieckich poltyków- wiadomo, inwestycja technologiczna ffp2 kosztowała, trzeba bulić za patolskie pomysły, o chamstwie hitlerowskim nie wspomnnę... W szkołach wf w ffp2. Zna ktoś inny kraj - w którym sie własne dzieci w taki sposób katuje, i przestrzega się prawa psa w knajpach. Oprócz Żydów zaponiał dodac.
|
|
|
|
|
|
|
|