admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Ale w byłym ddr jest dokładnie tak samo! Nikt ani nie piuknie, że bez knebla - jestem w szoku!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Saksoni były wybory - Afd 23%. Maja trochę więcej po deklami, komuna ich nauczyła co to jest dyktatura. Ci tutaj ( Bawaria sczególnie) przez dobrobyt nic nie odróżniają. W pracy dobrzy kumple rozmawiają ze soba w kneblach. Nawet w taki zakuty łeb palnąć sie nie opłaca, bo i tak tego ich niby porządku nie da sie wyleczyć. Super inf, Francja prowadzi 1-0
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W Turyngii jeszcze więcej dostaną...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No masz, ja tu bez kagańca biegam po sklepach i innej okolicy, i nikt uwagi nie zwraca! Jestem w szoku, jak się w enerdowskim rajchu podejście do świrusa zmieniło!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to akurat bardzo proste do wytłumaczenia. Oni nie dopuszczają myśli, że może ktoś rozkazu nie wykonać, więc jeżeli ktoś ostentacyjnie bez kagańca chodzi, to pewnie ma na to papiery, bo inaczej by go nie zdjął.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to akurat bardzo proste do wytłumaczenia. Oni nie dopuszczają myśli, że może ktoś rozkazu nie wykonać, więc jeżeli ktoś ostentacyjnie bez kagańca chodzi, to pewnie ma na to papiery, bo inaczej by go nie zdjął. Bravo. Mi nawet wierzą że mam takowe Przeciez nie bedę sie użerał z palantami...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale tu na nią mówią wszyscy "Mama Merkel"
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Turyngii jeszcze więcej dostaną... A tutaj 5% bedzie i dowidzenia. Wiadomo 62 mliony zaszczepionych, super moze nie będa się czepiać... Była (DDR) jeszcze zachodniej czesci nie dorównuje, ludziska pamietaja co to jest państwo policyjne. Oprócz tego, do 1990 roku ogólnie nie było ich stać na jedzenie śmieciowe. Teraz dopiero od 20 lat, biorą się za siebie, my Polacy też, Europa musi być jedna... Ciekawe ile teraz Kowalski zjada cukru...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Chwilowo sam. Ja was wyzwolę , tylko na razie u siebie walczę bo też kibel zrobili.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja to przynajmniej mam konkretnego wroga, lepszego nie znajdziesz
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No, konkretny-wspólny wróg. Nic nie jednoczy tak wszak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co by nie mówić, to Niemiaszki są do bólu konsekwentne. Sprawdza się to świetnie w gospodarce, ale nie daj boże jak tam się kolejny Adolf pojawi i też będą posłuszni.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Proszę pozdrowić, i wspomnieć że sam tutaj o wolność walczę, dlatego taki kibel Ok przekażę. Jest ze Stuttgartu czyli rzut beretem od Ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|