Jarek
Go
|
Proszę pozdrowić, i wspomnieć że sam tutaj o wolność walczę, dlatego taki kibel Ok przekażę. Jest ze Stuttgartu czyli rzut beretem od Ciebie. Godzinka i jestem. Umuwisz nas??? Długo juz tam jest?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie mają żadnych szans, identycznie jak tutaj. Jedynie Afd, jedyna partia opozycyjna, sponsorowana przez Ruskich, może sobie z nimi pogrywać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mieszaja im w główkach. Niemcy nie doposzczą do takiego stanu rzeczy, przecież sa nieomylni. Prawie 65 mln porządnych obywateli jest już zaszczepionych jedną dawką
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fajna eksterminacja...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tfu! Determinacja - miało być...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mieszaja im w główkach. Niemcy nie doposzczą do takiego stanu rzeczy, przecież sa nieomylni. Prawie 65 mln porządnych obywateli jest już zaszczepionych jedną dawką Dlatego nie będą mogli być u siebie. Trza będzie ich zastąpić migrantami. Dla bezpieczeństwa oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No proszę, bardzo mądre postępowanie, a jak na samiuśkim początku tu napisałem, że to nieco "inna grypa", a nie "pandemia", bo poczytałem szybko o koronawirusach w fachowych podręcznikach, to "Polacy nic się nie stało" - z wyjątkiem tego, że dług do spłacenia per capita otumanionego pięcioma setami + wzrósł do 130tys. zł! Połowa obywateli Polski jest "inteligentna inaczej" - "przerażające"!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Łukaszenka już wcześniej to odkrył niż Singapurczycy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo Białoruśki nie było i nie jest stać na te wszystkie "pandemiczne" siupy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widzialem, juz jest w innych miejscach
|
|