Autor
|
Wtek: CO TO JEST KORONA WIRUS (Przeczytany 1623979 razy)
|
Blackend
|
Kiedyś słuchali bezkrytycznie księdza proboszcza, teraz telewizora.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ponoć czarny rynek "paszportów" kwitnie. W Lublinie 200 PLN to kosztuje.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo lubię polską przedsiębiorczość.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja też, nie to co tutaj, sami ucziwi z wielkimi sercami
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kiedyś słuchali bezkrytycznie księdza proboszcza, teraz telewizora. Naukowa reklamam najlepiej wchodzi, ale musi być profesor...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale z telewizora jest jeszcze bardziej naukowszy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No ale nie takie jaja jak były u Pospieszalskiego... TVP trzeba uszczelnić po niemiecku - wytedy przypadki bedą sie same eliminować...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Kiedyś słuchali bezkrytycznie księdza proboszcza, teraz telewizora.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ponoć czarny rynek "paszportów" kwitnie. W Lublinie 200 PLN to kosztuje. Tak tanio?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ponoć od 15 sierpnia zacznie się straszenie medialne na ostro.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Odpaliłem dziś radio w aucie, dosłownie na 3 minuty i przeleciałem kilka stacji, a tu szczepienie, szczepienie, szczepienie, szczepienie, zwariować można. Ja się pytam, gdzie są żylaki podudzi, upławy, bolesne miesiączki, hemoroidy i tabletki na erekcję?! Druga dawka szczepionki mRNA powoduje częste zapalenia mięśnia sercowego u młodych mężczyzn: https://www.medpagetoday.com/opinion/second-opinions/93340
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Obca igngerencja dla organizmu bez koniecznościi którą bedzie trzeba przerobic, gupiego robota.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Co za dziwa, dalej roznosi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Delta chwilowo rządzi, co tam za kolejna "literka" w alfabecie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Coraz więcej wyszczepionych podróżuje na tamten świat bo wyszczepienia pomagają w podróżach.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Odpaliłem dziś radio w aucie, dosłownie na 3 minuty i przeleciałem kilka stacji, a tu szczepienie, szczepienie, szczepienie, szczepienie, zwariować można. Ja się pytam, gdzie są żylaki podudzi, upławy, bolesne miesiączki, hemoroidy i tabletki na erekcję?! Druga dawka szczepionki mRNA powoduje częste zapalenia mięśnia sercowego u młodych mężczyzn: https://www.medpagetoday.com/opinion/second-opinions/93340Ja z kolei odpalilem na zmiane 2 telewizje. TVN24 - Tusk, Tusk, Tusk, szczepić, szczepienie, szczepić, Tusk, Tusk, szczepić, Tusk, Tusk, Tusk, szczepić TVPInfo - PiS, PiS, PiS, szczepić, szczepić, szczepienie, PiS,PiS, szczepi, szczepić, PiS, PiS, Kaczyński, PiS, szczepienie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|