Jarek
Go
|
Robia to czego ludziska chca, to chyba dobrze robią
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nikt nie pójdzie siedzieć, już prędzej by im coś groziło gdyby nie wyszczepiali, wtedy stado faktycznie mogło by się wściec. Dokładnie Działa tak samo jak antybiotyki, no niech spróbuje dla zdrowia narodu jakaś opzycja zabrać to cudo...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Elektorat pisowy już nie ma rok. Część padła na procedury, a reszcie co z 500+ gdy nawet chlać swobodnie nie można.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Powstanie wielka koalicja ze wszytkimi - zapanuje zgoda narodowa bez opozycji. Lepszy podział niz utrata koryta. Merkelowa w ten sposób przetrwała 16 lat...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co świrusa są nadzwyczaj zgodni, tak jak do podwyżek poselskich.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26785
|
Jasne, podwyżki dla polityków może zapobiegną czwartej fali... Byłoby taniej.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Im sie to po prostu nalezalo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo, przecież to tak wartościowi ludzie, że na realnym rynku bez problemu i 10 razy tyle by zarobili.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=glwiQ1VCLnMCwaniaki "hitlerowskie" w akcji, trening na starszej kobiecie wskazany. Nie dziwota ze dzieciaki chcą szczepic. Rzadzący nie maja moralnego czucia, tak jak ta fajna niemiecka policja
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=7OxCm487LJUPolska ponad wsystko w tym roko jesli chodzi o urlop. No i u Wegra tak samo jest Kumpel wrócil z Majorki bardzo podminowany. Zakneblowali go na tydzień wszędzie, oprócz żarcia i plaży na swoim, leżaku w bezpiecznej odleglości, z ważnym testem. Trzeba mieć nie równo, godzić się na takie atrakcje, a potem narzekać.
|
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Optymizmem powiało, do mojego lokalu wpadł policjant po obiad, zakneblowany tylko do nosa staliśmy z kelnerką za barem, luz całkowity, bez masek, po chwili rozmowy dopiero sobie uświadomiłem, że powinienem maskę założyć. Policjant jakby nie zwracał uwagi na nasze ,,łamanie prawa?. Chwile porozmawialiśmy przyjaźnie i się rozeszliśmy. Chyba już wszyscy mają wywalone na to pajacowanie ,, specjalistów co tańczą jak im rząd zagra albo farma pfizer czy inna franca.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ludzie normalnieją. Ja prawie od początku pandemii pomykam bez maski i tylko jeden mandat dostałem oraz jedno upomnienie od mundurowych. Bluzgów od starszych pań nie liczę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
U nas też stare dewoty miały pretensje.
|
|