admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26785
|
A zgłosił go kto do komisji etyki?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wzywali lekarzy, którzy się podpisali pod akcją antyszczepionkową.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wzywali lekarzy, którzy się podpisali pod akcją antyszczepionkową. I słusznie, tylko aby jaką skuteczną metodę mieli na tych, co chcą łamać "procedurę medyczną", aby sztuka lekarska nie cierpiała!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
I nie zdążyłem, internet nawala coraz częściej w play.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Udało się dziękuję Córka mi się zaszczepiła, niestety nie miałem chyba już na to wpływu. Zresztą jak nie mam wpływu na sposób jej odżywiania, chyba te musiały i inne celebryty więcej mogą. Dlatego zaniepokoiło mnie to co powiedział dr Martyka
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bądź dobrej myśli, nie przeżyjesz za nią życia, a szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Udało się dziękuję Córka mi się zaszczepiła, niestety nie miałem chyba już na to wpływu. Zresztą jak nie mam wpływu na sposób jej odżywiania, chyba te musiały i inne celebryty więcej mogą. Dlatego zaniepokoiło mnie to co powiedział dr Martyka Nasz najstarszy syn i dwie synowe też są zaszczepieni... Są dorośli i sami decydują o sobie... Szkoda...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Koleżanka teściowej miała po szczepieniach kilka mikroudarów, ale na trzecią dawkę jest chętna, bo "jest biologiem i wierzy w medycynę".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja ciocia 3 tygodnie po drugiej dawce Pfizera nagle zmarła (siedząc na kanapie z wałkami na głowie, szykując się na urodziny wnuczki) i nikt tego nie kojarzył ze szczepieniem, chociaż żadnej poważnej choroby nie miała...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Koleżanka teściowej miała po szczepieniach kilka mikroudarów, ale na trzecią dawkę jest chętna, bo "jest biologiem i wierzy w medycynę". Wiara to podstawa... , a nauka głównie opiera się na wierze w autorytety i na kasie...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Koleżanka teściowej miała po szczepieniach kilka mikroudarów, ale na trzecią dawkę jest chętna, bo "jest biologiem i wierzy w medycynę". I bardzo dobrze, im mniej osób obciąża społeczeństwo ciągnąc je w dół, tym lepiej... Często takie osoby głosują za POPiSem, gdyż boją się wziąć odpowiedzialność za własne życie. A teraz nadarzyła się idealna sposobność, aby oczyścić pulę DNA (przez Naturę) ze zbędnych, chorowitych genów. Ci co pociągają za sznurki o tym wiedzą, więc wyręczają naturę.
|
|
|
|
|
|
|
|