Jarek
Go
|
Lepiej ogłoisi? ziemie "planeta wysokiego ryzyka" A w podrecznikach szkolnych, zmienic nazwe na DebilenPlanet.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chyba dotarło do Borisa, że im bardziej robi co media mu sugerują, tym bardziej wyborcy go nienawidzą. Anglia sprzeciwiła się dekadę temu dowodom osobistym (ktore istnialy krótka chwilę), wiec zostały wycofane, bo umożliwiały zbyt duża ingerencje w prywatność. Paszporty covidowe, szczególnie z ciągłym skracaniem ważności szczepień wywołałyby pewnie zamieszki, a kolejne wybory wygra pierwsza partia, która oferować będzie wolność od ograniczeń. Wszystko to dzieki magii demokracji - 5 maja 2022 wybory lokalne w całej Anglii, a opozycja straszy Borisa zwołaniem general election, wiec czekają na dobry moment. Tak to moi kochani pandemia kończy się tam, gdzie koryto wysycha, jak już tu nie raz było mówione.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
A w Israel skoczyło wczoraj do 17300 nowych przypadków z niecałych 7tys. dnia poprzedniego - efekt wyszczepu przypominającego działa. "Zgony" zaś covidowe skoczyły o 100% z 3 do 6 osób - czyli wg mediów - tsunami zgonów wystąpiło!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ten bidok siedzi w Australii. Teraz już ponoć nie mówi się "w pełni wyszczepiony", tylko "aktualnie wyszczepiony". Wiecie co, najsmutniejsze jest to, że ludzie w moim otoczeniu zdają się nie zauważać, jak są robieni w ciula i łykają te wymyki logiczne bez popity. Albo im głupio się przyznać, że dali się wkręcić w trzy dawki i nadal muszą szmatę na pyszczku nosić. Straszne niewolnictwo, albo głupota.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ten bidok siedzi w Australii. Teraz już ponoć nie mówi się "w pełni wyszczepiony", tylko "aktualnie wyszczepiony". Wiecie co, najsmutniejsze jest to, że ludzie w moim otoczeniu zdają się nie zauważać, jak są robieni w ciula i łykają te wymyki logiczne bez popity. Albo im głupio się przyznać, że dali się wkręcić w trzy dawki i nadal muszą szmatę na pyszczku nosić. Straszne niewolnictwo, albo głupota. Ale jak czytam komentarze w necie, to większość się szczepi tylko po to aby uzyskać "paszport", a nie dla zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sam nie wiem czy to lepiej czy gorzej.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sam nie wiem czy to lepiej czy gorzej. Ludzie są bierni i z reguły wykonują to co im każą byleby micha ryżu była pełna i dostęp do FB i Instagrama.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
My nie mamy telewizora, dlatego u nas jest czwartek, a nie środek okropnej pandemii.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pierwsza w kupie?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Telewizja nie jest szkodliwa, wystarczy wiedziec jak z niej korzystac
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pierwsza w kupie? Pierwsza w weekendzie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Sam nie wiem czy to lepiej czy gorzej. Ludzie są bierni i z reguły wykonują to co im każą byleby micha ryżu była pełna i dostęp do FB i Instagrama. Bedzie lepiej, bo robic nie bedzie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Straszą tym nic nie robieniem, bo maszyny mnie zastąpią, a ja wciąż się tego nie mogę doczekać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Teoria spiskowa
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Straszą tym nic nie robieniem, bo maszyny mnie zastąpią, a ja wciąż się tego nie mogę doczekać. A ja sie masek i szczepienia doczekałem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Telewizja nie jest szkodliwa, wystarczy wiedziec jak z niej korzystac Jak byliśmy na wyjeździe, to słyszałem w telewizorze takie coś: "Eksperci są pewni, że omikron, to jak dotychczas najcięższa mutacja pandemicznego koronawirusa. Jest najbardziej zakaźny, daje najwięcej zachorowań i najwięcej hospitalizacji z dotychczasowych. Niestety bardzo łatwo go pomylić ze zwykłym przeziębieniem".
|
|
|
|
|
|
|
|