|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
I to jest fantastyczne doniesienie naukowe, bo masło po dychu za kostkę jest tu i tam!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kostka 200gr?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne już 250g nie ma od lat, bo były "droższe" na oko. Tak się sortowcy dają robić w konia, ale to nic w porównaniu z przygotowaniem się tych złodziei do "pandemii". Problem w tym, że ci co uwierzyli w "pandemię" będą jej teraz bronić, bo nikt nie lubi wychodzić na "płaskoziemca i foliarza" - normalnie baja cholesterolowa się umywa... No ale co mnie tam. Jakby co to od samego początku mówiłem, że to "przekręt", ale na szczęście większość słuchała "expertów", a ja tam się "na niczym nie znam i nic nie osiągnąłem" - i tak lubię... A do rządów cwaniaków nad zbiorową mądrością narodu przywykłem od małego, więc specjalnie nie cierpię. Najgorsze jest to, że w okolicy bliższej i dalszej nie ma normalnego kraju...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Tutaj jeszcze opary dobrobytu, za 1,59 euro kupi sie 250 gr dobrego masła Zobaczymy jak dlugo...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I teraz tak - trzeba to wyraźnie napisać - powszechne szczepienia nie dość, że nie chronią, to są przyczyną wzmożenia zachorowań - na co wyraźnie wskazują statystyki - a jeszcze chipów nie uruchomili, bo mało wyszczepieńców przeszło na 5G, ale coś mi się o uszy obiło, że firmy mobilne zaczną likwidować przekaz danych w lte na korzyść 5G i to już w tym roku. Bo "podglądaczy" zwanych "smartphone" nie chcą wymieniać ludziska na nowe mikrofale... 5G pozwoli na stałą inwigilację każdego, kompletne wyeliminowanie gotówki i wprowadzenie e-waluty, co umożliwi całkowitą kontrolę "demokracji" i to bez "pegasusa".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
POWSTRZYMAĆ 5G! - lub nie zgadzać się na wprowadzenie e-złotego. I żeby nie było, że nie ostrzegałem, bo już raz oficjalnie przećwiczono rabowanie ludzi "zgodnie z prawem" na Cyprze w 2013r. i to bez 5G...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I teraz tak - trzeba to wyraźnie napisać - powszechne szczepienia nie dość, że nie chronią, to są przyczyną wzmożenia zachorowań - na co wyraźnie wskazują statystyki - a jeszcze chipów nie uruchomili, bo mało wyszczepieńców przeszło na 5G, ale coś mi się o uszy obiło, że firmy mobilne zaczną likwidować przekaz danych w lte na korzyść 5G i to już w tym roku. Bo "podglądaczy" zwanych "smartphone" nie chcą wymieniać ludziska na nowe mikrofale... 5G pozwoli na stałą inwigilację każdego, kompletne wyeliminowanie gotówki i wprowadzenie e-waluty, co umożliwi całkowitą kontrolę "demokracji" i to bez "pegasusa". A dane ososobowe beda na wage zlota
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Kneblolandzie wielkie poluzowania, zamiast 2G przechidzimy na 3G Kbebel, test i gitara Wolność
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Dane osobowe" to przeżytek - teraz zbierają i tworzą bazę danych ludzkich genomów i to już tuż po urodzeniu. Żeby udowodnić, że wyszczepieńcy to GMO-niewolnicy ponieważ nie mają własnego tylko firmowy genom.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ups! Może trochę za dużo napisałem, ale na szczęście można sobie pomyśleć, że "żartowałem"! A zasięg społeczny tego Forum jest żaden, więc nie ma problemu! Prawda? Ale jakby co to obiecuję poprawę i już nie będę pisał więcej takich głupot publicznie!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
"Dane osobowe" to przeżytek - teraz zbierają i tworzą bazę danych ludzkich genomów i to już tuż po urodzeniu. Żeby udowodnić, że wyszczepieńcy to GMO-niewolnicy ponieważ nie mają własnego tylko firmowy genom. Wiadomo ze nie o adres zamieszkanua chodzi ale nie chce wybiegac zbytnio do przodu
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...kompletne wyeliminowanie gotówki i wprowadzenie e-waluty... Z terminem zdatności...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
podtrzymuje -"planeta idiotow"
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przypominająca dawka filantropii.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Starzeje sie, na bystrzaka nie wyglada, wrecz przeciwnie, prmitywna pazernosc go przydusza..
|
|
|
|
|
|
|
|
|