renia
|
Wlaczylem sobie podzcas innych czynnosci, no posluchalem i szczerze nie wiem o czym on gada ani o co mu chodzi. Takie miedlenie niczego o niczym Wspolczuje jezeli ktos tego slucha z wlasnej niewymuszonej checi, toz to strata czasu. Ja też dłużej niż 5 minut nie wytrzymałam...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A ja nie współczuję bo sporo trafnej dziennikarskiej roboty. Drobne wpadki - właściwie nie ma się co czepiać. Spoko, teraz narzekanie w internetach jest modne. Powyrywsl troch zdan z kontekstow i tyle, obejrzalem i dalej nir jestem bogatszy w wiedze, za to ubozszy w czas
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Ajajajaj, nie załamuj się. Zaraz poradzimy...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A ja nie współczuję bo sporo trafnej dziennikarskiej roboty. Drobne wpadki - właściwie nie ma się co czepiać. Spoko, teraz narzekanie w internetach jest modne. Powyrywsl troch zdan z kontekstow i tyle, obejrzalem i dalej nir jestem bogatszy w wiedze, za to ubozszy w czas Wiem, wiem! Kolejny odcinek! Tam będziesz miał odpowiednie info...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ciasna odzież najbardziej mi tu pasuje jako przyczyna zakrzepicy, bo wystarczy luźna zacząć nosić i po problemie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W luźnej nie ma kontroli nad bujaniem narządu podczas chodzenia, że o bieganiu nie wspomnę!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Sam już nie wiem Badania konieczne...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niesamowita władza- są nietykalni...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przypomniał mi się artykul Doktora - laureaci nagrody Nobla- wszystko się zgadza
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Największa mafia świata.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Europa sama się dobija dzięki grupie psychopatów zgrupowanych w tzw. Komisji Europejskiej! Nie ma żadnych szans w konkurencji z miliardowymi nacjami, co nic nie robią, aby walczyć z "ociepleniem klimatu", tylko produkują dobra konsumpcyjne...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mamy rzad typowo prounijny, i przyczyniamy sie do wspolnego programu z innymi panstwami - "europa ruina"- lub deindrustylizacja europy, jak to mowia w AfD. Co gorsze, drugi sort zapomniał, kto sie stawiał przeciwko rygorowi sanitarnemu w czasie pandemii, glosujac na tych, ktorzy przymusowo szczepic chcieli... Hołowniomania w kraju - nie dobrze sie dzieje...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
ma talent do ogłupiania
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ludzie szybko zapominają. Po ostatnich wyborach, gdy Tusk wygrał, nic nie zrobił z tego co obiecywał, wszystko odwrotnie. A teraz myślą, że dotrzyma słowa.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mamy rzad typowo prounijny, i przyczyniamy sie do wspolnego programu z innymi panstwami - "europa ruina"- lub deindrustylizacja europy, jak to mowia w AfD. Co gorsze, drugi sort zapomniał, kto sie stawiał przeciwko rygorowi sanitarnemu w czasie pandemii, glosujac na tych, ktorzy przymusowo szczepic chcieli... Hołowniomania w kraju - nie dobrze sie dzieje... Serio ktoś się stawiał? -Morawiecki kupował wszelkie eksperymenty poza kontrolą. -Kwestionowanie eksperymentalnych wydatków to na razie tylko Kopacz (ot chwilowy wynik awansu tuskiego). Znowu RDiP wypadł bezkonkurencyjnie?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja o terazniejszosci...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mamy rzad typowo prounijny, i przyczyniamy sie do wspolnego programu z innymi panstwami - "europa ruina"- lub deindrustylizacja europy, jak to mowia w AfD. Co gorsze, drugi sort zapomniał, kto sie stawiał przeciwko rygorowi sanitarnemu w czasie pandemii, glosujac na tych, ktorzy przymusowo szczepic chcieli... Hołowniomania w kraju - nie dobrze sie dzieje... Serio ktoś się stawiał? -Morawiecki kupował wszelkie eksperymenty poza kontrolą. -Kwestionowanie eksperymentalnych wydatków to na razie tylko Kopacz (ot chwilowy wynik awansu tuskiego). Znowu RDiP wypadł bezkonkurencyjnie?
|
|
|
|
|
|
|
|