Jarek
Go
|
Według PiS Bruksela kazała nosić kagańce, tylko dlaczego nie walczymy? Przecież PiS obiecywał, że nikt nam w twarz pluł nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
Jasne, zielone strzałki skrętu w prawo zlikwidować też kazali...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Według PiS Bruksela kazała nosić kagańce, tylko dlaczego nie walczymy? Przecież PiS obiecywał, że nikt nam w twarz pluł nie będzie. Rozmawiałem z kumplem z Niemiec i podobno na ulicy nie trzeba kagańca nosić, tylko w sklepie i komunikacji.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to nieźle. Chociaż dziwne, bo już zaczęli luzować...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Według PiS Bruksela kazała nosić kagańce, tylko dlaczego nie walczymy? Przecież PiS obiecywał, że nikt nam w twarz pluł nie będzie. Rozmawiałem z kumplem z Niemiec i podobno na ulicy nie trzeba kagańca nosić, tylko w sklepie i komunikacji. Zgadza się.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Najdziwniejsze, że zrobili medialnie z tych kilkuset trupków z powodu chorób towarzyszących i kilku tysięcy "zarażonych" (statystycznie nieistotne!) medialnie apokalipsę 2020! Zadziwia mnie to niezmiernie, że w xxi wieku motłoch tak samo ciemny jak przed stu laty, pragnący komuny (czytaj - zamordyzmu państwowego wyrażonego choćby w tych "kagańcach" na mordkach, co ani pochlać, ani popalić na wolnym powietrzu). Nic się nie zmienia - niewolniczy komuch na komuchu, co komuny chce O tutaj to ladnie pan wyjasnia https://www.youtube.com/watch?v=65KX8llwYLs
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Niestety nic się nie da z tym zrobić, bo oni kontrolują policje i wojsko, podstawowe resorty do utrzymania władzy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale tow. Jaruzelski też był generalissimus...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niestety nic się nie da z tym zrobić, bo oni kontrolują policje i wojsko, podstawowe resorty do utrzymania władzy. Do czasu. Po zduszeniu wszystkiego co produktywne resorty przechodzą w formę widmo, a z samych odznaczeń, przywilejów i innych pierdół dobrobytu nie ma. Na dłużej nie do utrzymania.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To kto będzie łożył na Polskę i Polki, aby utrzymać dudową "Polskę+"
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przeciez nas wyzyskiwali, to chyba dobrze dla nas
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Do czasu. Po zduszeniu wszystkiego co produktywne resorty przechodzą w formę widmo, a z samych odznaczeń, przywilejów i innych pierdół dobrobytu nie ma. Na dłużej nie do utrzymania. Zgadza się, tylko że nadal nikt nie poniesie za to odpowiedzialności, ot uroki demokracji.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem dlaczego on nie poszedl do tego pisu, mentalnie jest juz tam od dawna.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Widocznie za mało oferowali.
|