RafałS
|
Banksterka zjadła cały świat i grozi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przewidywaliśmy że tak bedzie. Byc moze mieli za zadanie zle robić żeby zadbać o autorytet WHO
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Raczej nie. Tych autorytetów banksterka ma w zanadrzu na pęczki. who, onz, imf. Etc. itp. itd. nbp. ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Koronawirus-Plan-odmrazania-polskiej-gospodarki-8006094.html"W zeszłym tygodniu spotkałem się z najwyższym kierownictwem firmy Astra Zeneca i Pfizer i zadeklarowaliśmy, że tak szybko, jak te szczepionki zostaną dopuszczone do obrotu w UE przez Europejską Agencję Rejestracji Leków, tak szybko my zamawiamy maksymalną przysługującą Polsce z tytułu wielkości populacji, wielkości liczby ludności liczbę szczepionek" - powiedział Morawiecki. Tak się zbawia świat - legalnie i za przyzwoleniem stada. Tylko najpierw trzeba skutecznie nastraszyć, a jeszcze lepiej przerazić.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mała grupa uderzeniowa z odpowiednimi suszarkami w pobliże premiera i mamy gospodarkę odmrożoną.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No dawno tak psychopatycznego rzadu nie mielismy Tusk i Komor "tylko kradli" a ci maja odpowiedzialnosc za smierci osob, ktore nie zostaly przyjete do szpitali, bo "nie mialy testow".
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Rząd "zabezpieczonych łóżek".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj u fryzjera słyszałem jak klientka boi się o wynik testów, bo ma iść do szpitala, a jak wyjdzie pozytywny, to jej nie wezmą.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W ogole tu cos sie dzieje, czytalem wywiad z lekarzem, ktory "leczy" na narodowym, i mowi, ze mu wstyd, ze bierze w tym udzial, ale tam nikogo nie ma, za to stawki sa 8x wieksze Przewal jakis. Zakwaterowano ich w 5gwiazdkowym hotelu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Dzisiaj u fryzjera słyszałem jak klientka boi się o wynik testów, bo ma iść do szpitala, a jak wyjdzie pozytywny, to jej nie wezmą.
Tak nas zmanipulowali ze nawet kobinwać juz nie potrafimy. Za komuny takie problemy to sie od reki załatwiało. Teraz jeden drugiego pilnuje, i o to chodziło.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wszystko było po znajomości i jakoś działało.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26800
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobrze ze nie pedofil, bo by zaraz haka mieli.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Można statystykami manipulować do woli. Nie odpuszczą dranie dopóki nie wyszczepią założonej przez siebie ilości. Pytanie tylko, jaki mają target, czy 50% im starczy, 30%, a może 80% - się okaże.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To bedzie szczepionka ponad wszystko, ale lepsze i bardziej skuteczne od tych, są juz ponoć w planie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zobaczymy ile ludzi się dobrowolnie zgłosi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na moje to 50% na początek, bo będzie naprawdę dobrowolnie. Potem zrobią obowiązek, odpowiednia ustawa została u niemca zatwierdzona przed dwoma dniami.Już teraz wiedzą że wirus wróci tak silny, że bedzie trzeba wszystko pozamykać, wtedy dobrowlnie będą mogli wszystkich wystrzepić..No ale to tylko moje przypuszczenie, i oby sie nie sprawdziło.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wina bedzie tych co sie nie zaszczepili.
|
|
|
|
|
|
|
|