Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Trismus...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie to wygląda na planową eksterminację, tylko dlaczego w XXI wieku i dlaczego w Europie! Nie chce mi się wierzyć w masowe ogłupienie rządów i narodów w tym regionie - planowa robota jak nic.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale po co eksterminować Europejczyków, skoro mają ujemny przyrost i większość to dziadostwo co już wzrok nie ten?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Badania nad zastosowaniem mRNA trwają od ponad 30 lat, to nie taka nowość znowu. U zwierząt stosowane od dekady w Stanach i Australii i raczej nic się nie dzieje, jamniki nie zmieniają się w aligatory. Nie tutaj szukałabym niebezpieczeństw.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Gdzieś czytałem - choć nie wiem, czy powinienem o tym pisać... Ale co tam, jako ciekawostkę podam: u kobiet spółkujących z ejakulacją dopochwową znajdowano materiał genetyczny nasienia mężczyzny w komórkach somatycznych kobiety w całym jej organizmie, ale gdzie i kiedy to czytałem - oczywiście nie pamiętam, bo to dla mnie była mało istotna informacja... Ale pewnie jak się w googlu dobrą frazę wpisze, to znajdzie. Jakby co to nawet w strukturach mózgowych też znajdowano po jednorazowym kontakcie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli jak chcesz żeby zupa nie była za słona, to bez zabezpieczeń.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gdzieś czytałem - choć nie wiem, czy powinienem o tym pisać... Ale co tam, jako ciekawostkę podam: u kobiet spółkujących z ejakulacją dopochwową znajdowano materiał genetyczny nasienia mężczyzny w komórkach somatycznych kobiety w całym jej organizmie, ale gdzie i kiedy to czytałem - oczywiście nie pamiętam, bo to dla mnie była mało istotna informacja... Ale pewnie jak się w googlu dobrą frazę wpisze, to znajdzie. Jakby co to nawet w strukturach mózgowych też znajdowano po jednorazowym kontakcie... DNA płodu też zostaje na zawsze z matką w jej komórkach. Byle retrowirus też to potrafi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Akurat genetyka leży kompletnie poza moimi zainteresowaniami z wyjątkiem niezbędnej ilości wiedzy czasem przydatnej w boichemii. Ale to całkiem ciekawa gałąź...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale po co eksterminować Europejczyków, skoro mają ujemny przyrost i większość to dziadostwo co już wzrok nie ten? Właściwie to możliwe że odpowiedziałeś sobie sam. Ale ale... Na ten przykład - Hitlerowi też dali się paść długo nim weszli... Tak że proszę państwa - jak będziecie praktykować covidy Morawieckiego to najwięksi gracze znowu nas "wyzwolą". W ten lub inny sposób.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Hitler to dbał o czystość rasy, a ci teraz próbują wszystkich wymieszać.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Duda ma coś z Ukrainy, ale koszernie przecież jest. Czyż nie?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Koszernie to tu jest od II wojny światowej.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zaraz wzrośnie statystycznie ilość zakażeń, zachorowań i zgonów, aby zepsuć ludziom Święta i Sylwestra. Co za chamskie i prymitywne pociągnięcie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Artykul swietny, sa tacy co mowia prawde.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja tam się na tym nie znam, ale mówią, że to mRNA się natychmiast po wstrzyknięciu "rozkłada" - a skoro tak, to po jaki gwint je tak wcześniej mrożą?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|