Blackend
|
Byle nie obowiązkowe. Rozmawiałem wczoraj z koleżanką lekarką i mówiła, że u niej w szpitalu większość lekarzy nie chce się szczepić. Mówią, że już świrusa bezobjawowo przeszli.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kupujemy szczepionki bo nas stać, wtedy Kopaczowa pewnie nieswiadomie odmówiła, proste, nie wiedziała co sie swieci. Naszczęscie sa procenty, i mozemy oddać dług.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26459
|
I fajnie, tylko dlaczego depopulację szczepionkową rozpoczeli od bogatej północy, a nie od biednego południa? (retoryczne) W Stryer i w Minakowski (w opozycji do Harpera) pisze, że mRNA może w pewnych warnkach zmieniać DNA jądrowe! Nie mam żadnych wątpliwości - depopulacja rozpoczęta. Jak znajdę chwilkę czasu - zacytuję.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo komusze metody, a nie "niewidzialna ręka rynku'...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To były czasy, bezkagancowe. Dziadku a jak kiedyś ludzie oddychali bez knebli? Umierali, o jejku...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Twoim zdaniem jak długo?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niektórzy będą dalej w maskach, nawet gdy im już ruscy albo hamryczańscy wejdą w progi bo od vateusza "dostali".
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Europejski skansen zimnowojenny.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na wakcje nie daja świeżgo pooddychać?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Twoim zdaniem jak długo?
No właśnie, jaki mają plan? Czy jak opylą miliony szczepionek, to się nasycą, czy złapią wiatr w żagle i pójdą za ciosem znajdując kolejnego świrusa?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na wakcje nie daja świeżgo pooddychać?
Państwo "od wakacji" to za nędznie by utrzymać nawet choćby państwo z kartonu (teraz z pulpy).
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
OFE ukradli, to jeszcze zostało ponad 1 bln z prywatnych kont. Oj jak chętnie by przytulili te pieniądze aby je rozdać prawie sprawiedliwie. Platfusianie oczywiście nie mniej chętnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I fajnie, tylko dlaczego depopulację szczepionkową rozpoczeli od bogatej północy, a nie od biednego południa? (retoryczne) W Stryer i w Minakowski (w opozycji do Harpera) pisze, że mRNA może w pewnych warnkach zmieniać DNA jądrowe! Nie mam żadnych wątpliwości - depopulacja rozpoczęta. Jak znajdę chwilkę czasu - zacytuję. O! Super
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trochę poczytałęm, ale nie wiem jeszcze jak to w miarę zrozumiale opisać, a w ogóle to jakoś nie mam zacięcia do tego, odwykłem od rozumienia takich tekstów i męczy mnie to szybko...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie wiadomo jak zaawansowana to jest technologia. Są teorie spiskowe o czipowaniu, ale czy sprytny wirus, który potrafi namieszać w genomie, to nie jest czipowanie?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trochę poczytałęm, ale nie wiem jeszcze jak to w miarę zrozumiale opisać, a w ogóle to jakoś nie mam zacięcia do tego, odwykłem od rozumienia takich tekstów i męczy mnie to szybko... Ja w miedzyczasie obejrzalem film tego mlodego czlowieka, z tego co zrozumialem nazywa sie Dawid Mysliwiec, prowadzi naukowy blog, jest autorem ksiazki ?Przepis na czlowieka? i oczywiscie twierdzi, ze to wszystko jest bezpieczne, ze mRNA nie ma szans sie polaczyc z DNA https://m.youtube.com/watch?v=fHYwxnpH38o
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W zasadzie bez zarzutu, ale... Cholesterol roślinny też miał nie wnikać do krwi, bo tak twierdzili naukowcy. A teraz nie dość, że się wchłania, to jeszcze jest "dobroczynny" - bo tak twierdzą naukowcy.
|
|
|
|
|
|
|
|