Autor
|
Wtek: CO TO JEST KORONA WIRUS (Przeczytany 1628437 razy)
|
Jarek
Go
|
Kneble szkodzą więcej, i długo jeszcze szkodzic będą. Oby sie chcieli wymienić za szczep.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W zasadzie bez zarzutu, ale... Cholesterol roślinny też miał nie wnikać do krwi, bo tak twierdzili naukowcy. A teraz nie dość, że się wchłania, to jeszcze jest "dobroczynny" - bo tak twierdzą naukowcy. Tak technicznie niby ok, ladnie wytlumaczoneale jest sporo glosow, ze tak nie jest. NP Dolores Cahill Film z jej wypowiedzia jest ekspresowo kasowany z Yt a juz nawet z Bitchute na ktorym schronil sie Zieba https://t.co/ba4D9bVYYH?amp=1Profesor Dolores Cahill pioneered research area at the Max-Planck-Institute of Molecular Genetics in Berlin, Germany, and holds several international patents. Was an advisor to EU and expert in Biomolecular & Biomedical Research. https://people.ucd.ie/dolores.cahillTen lebek obok ma film o odpowiedzialnosci, ze wszyscy ponosza, nawet firmy i nikt sie nie miga Te pielegniarke co jej pol twarzy sparalizowalo ogladaliscie? Wklejalem pare dni temu, otoz okazuje sie, ze "przypadkowo" porazenie twarzy wlasnie wtedy mialo i tak nastapic, a ze wziela szczepionke to nie zwiazane z tym wydarzenie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Nie rozwodzę się - nie znalazłem nigdzie informacji w dostępnych mi wydawnictwach podręcznikowych, żeby mRNA z cytoplazmy dostał się do jądra komórki. Wnioski - proszę wysnuć samodzielnie. Ale... Na patogeny o szybkiej zmienności genetycznej nie powinno się szczepić. Czyli na grypę - nie, na wściekliznę - tak, ale po pokąsaniu... Jest to jednak moje zdanie i nie nakłaniam, a zachęcam do samodzielnego myślenia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W zasadzie bez zarzutu, ale... Cholesterol roślinny też miał nie wnikać do krwi, bo tak twierdzili naukowcy. A teraz nie dość, że się wchłania, to jeszcze jest "dobroczynny" - bo tak twierdzą naukowcy. Tak technicznie niby ok, ladnie wytlumaczoneale jest sporo glosow, ze tak nie jest. NP Dolores Cahill Film z jej wypowiedzia jest ekspresowo kasowany z Yt a juz nawet z Bitchute na ktorym schronil sie Zieba https://t.co/ba4D9bVYYH?amp=1Profesor Dolores Cahill pioneered research area at the Max-Planck-Institute of Molecular Genetics in Berlin, Germany, and holds several international patents. Was an advisor to EU and expert in Biomolecular & Biomedical Research. https://people.ucd.ie/dolores.cahillTen lebek obok ma film o odpowiedzialnosci, ze wszyscy ponosza, nawet firmy i nikt sie nie miga Te pielegniarke co jej pol twarzy sparalizowalo ogladaliscie? Wklejalem pare dni temu, otoz okazuje sie, ze "przypadkowo" porazenie twarzy wlasnie wtedy mialo i tak nastapic, a ze wziela szczepionke to nie zwiazane z tym wydarzenie Nie mam zaufania do "doniesień naukowych", bo dziś są takie, a jutro odwrotnie. Podręczniki - owszem, są stabilniejsze wiedzowo. W każdym razie - jeśli chce się zachować zdrowie, to należy służbę zdrowia, lekarzy i "doniesienia naukowe" omijać szerokim łukiem - póki się da. Ale to moja rada i może się mylę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trzy razy tu zasygnalizowałem wyraźnie sposób postępowania, więc myślę, że wystarczy. I proszę pamiętać, że byłem master of science od krów i serów, byłem też jednym z najlepszych z biochemii, aby wesprzeć mojego Tatę. Moje umiejętności były jednak bardzo odległe do "leczenia" ludzi. Teraz jestem kierowcą busa, bo tak wybrałem - tyle i aż tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja z zaciekawieniem obserwuję ten eksperyment na ludziach. Za jakiś czas zobaczymy co się z tego wykluło. Gdyby jednak okazało się, że preparaty mRNA są skuteczne i mało szkodliwe, to otwierają się wierzeje do ich wykorzystania np. "szczepionka" na raka. W bardzo ciekawych czasach żyjemy, póki nie zmuszają do uczestnictwa w tym cyrku. Aha, ponoć prawidłowo powinno się szczepić tym Pfizerem pierwszy raz połową dawki, a po trzech tygodniach całą. Taki sposób daje te 90% skuteczności, dwie pełne dawki podobno tylko 60%...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A wczoraj czytałem, że pierwsza dawka daje 60%, a dopiero druga 95%. Pogubić się można.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Teraz z tym DNA powariowali. Nowy na czasie trend naukowy stworzony przez studentów. Czy szczepionka może zmienić DNA komórki? No nie może, bo natura przed patolami zabezpieczyła się w sposób genialny. Dopuszcza jednak chleb ze smalcem i ogórkiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Czy szczepionka może zmienić DNA komórki? Wg tego co podaje Stryer (PWN W-wa, 1999r. s. 1041.) - nie może, bo u eukariota nie występuje polimeraza zależna od RNA. U eukariota występują 4 jądrzaste polimerazy DNA i jedna mitochondrialna - trzy jądrzaste służą do replikacji, a jedna do naprawy DNA, polimeraza może tworzyć tymczasowe odcinki RNA, ale służą one jako startery do stntezy DNA i po rozpoczęciu syntezy natychmiast są rozkładane. Teoretycznie szczepionka z mRNA jest więc bezpieczna, bo polimerazy DNA zależne od RNA występują wyłącznie u prokariota- czyli np. u wirusów. Ale lepiej się nie szczepić.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiadomo, szerokim łukiem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bo to służba chorobie jest... Od poczęcia do naturalnej śmierci z powodu powikłań "leczenia".
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie rozwodzę się
No i dobrze. Tak , trzymaj. Ja też.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo to służba chorobie jest... Od poczęcia do naturalnej śmierci z powodu powikłań "leczenia". Ale mama Merkel bedzie się szczepić, ciekawe czy bedzie specjalna edycja szczeponki z gwiazdami, ale taka ponad wszystko
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Chowana igła...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Muszą coś innego wymysleć, chowana igła nie przejdzie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trzy razy tu zasygnalizowałem wyraźnie sposób postępowania, więc myślę, że wystarczy. O kurcze, przegapilem, pomorocznosc jasna mnie dopadla W tym filmie Zieby jest zaszyty wywiad Judy Mikovitz, ktora pracowala w laboratoriach. Ona wyraznie mowi "do not vaccinate" No i jest jej ksiazka juz u nas "Pandemia Klamstw", sporo wiedzy takiej szczegolowej.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|