Zyon
|
Ale umarla wolna od kowida Ja tez znam medykow, ktorzy czekaja z utesknieniem na szczepionke. Wiekszosct to mlode dzbany, tresowane na farmaceutycznych wytycznych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Po cholerę zarażają tych biednych ludzi sztucznie, to jak z kryciem zwierząt użytkowych - naturalnie nie sprzyja wprawdzie pracy hodowlanej, no ale litości... Takie krowy dla przykładu - na oczy byka nie zobaczą przecież!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Do tego wykonali 2*więcej testów niż zwykle - chyba trafili na partię "negatywnych"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bardzo mi się ta wypowiedź podoba (z wyjątkiem części biochemiczno-witaminowo-mineralnej), ale reszta - super. Przypominam, że całkiem niedawno wit d3 była ważna tylko u osobników rosnących, bo zapobiegała jedynie krzywicy. Teraz sobie "hormon" z niej zrobili!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Suplementacja wit. d3 jest bezpieczna, bo nie wchłonie się jej więcej niż cholesterolu pokarmowego, (czym więcej tłuszczu zwierzęcego w diecie - tym mniej się wchłania suplementu d3 z "kapsułki"), więc nie ma mowy o "przewitaminizowaniu", jak na przykład vit. A - które jest groźne dla zdrowia. Dlatego jest moda na nieszkodliwą suplementację d3, a nikt nie namawia do żarcia wątroby niedźwiedzia polarnego przecież przy "niedoborach" wit. A. U osób na dietach niskotłuszczowych, niskocholesterolowych, "kapsułka" d3 wchłonie się w w 80, a nawet 100%, w sprzyjających warunkach.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie da sie odpisać juz w tym temacie, zero szans.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Spokojna, stonowana wypowiedź. Tak powinien wypowiadać się minister zdrowia. Niestety minister zdrowia, to stanowisko polityczne, a nie medyczne. Wszystko jedna banda, która tam idzie do koryta, a nie społecznie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Korona wirus w Kneblolandzie od poniedziałku podrożeje Knebl w którym bedzie mozna zakupów dokonać to koszt 6 euro. Za ograniczenie oddychania kazdy knebloladndczyk srednio zapłaci miesięcznie 30 euro. Tak sie robi kasiorke a jak porządnie będziemy wygladać, wszyscy równo, meeee .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spokojna, stonowana wypowiedź. Tak powinien wypowiadać się minister zdrowia. Niestety minister zdrowia, to stanowisko polityczne, a nie medyczne. Wszystko jedna banda, która tam idzie do koryta, a nie społecznie. Admina by tam zjedli na jedno posiedzienie. Patole ponad wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No własnie. Ploretariusze Wszystkich Krajów Łączcie Się. No i komuna wróciła po latach.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najlepszą ripostą jaką słyszałem od "naukowców", to to, że "hamerykańscy naukowcy na pierdylionach badań naukowych udowodnili, że Doktor nie ma racji" Od Szponara z IŻiŻ i innych przybyłych tam "expertów" - osobiście, na zebraniu grupy Posłów z Doktorem, co mnie tak zagotowało, że wyszedłem. Ale kopary opadły, jak Oleksy (będący wówczas Marszałkiem Sejmu IV kadencji) bodaj - powiedział, że Doktora Austriacy zgłosili do Nagrody Nobla - ot tak, żeby nie było, że nie było i nie pamiętam tego spotkania!
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|