Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Z perspektywy czasu widać który rząd jest/był na czyim pasku. Takich bandytow/bezmozgow jak dziś nie było i pewnie nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Gdyby tak platfusy wygrały wybory i przyszło by im teraz rządzić w świrusie, to dopiero pisuary miałyby używanie. Już widzę, te wypowiedzi - gdzie są pieniądze na szpitale, znowu kradną i ludzie umierają.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wczoraj slyszalem jak jakis mlody sie cieszyl, ze sie zaszczepi. Z tego co zrozumialem, to pracuje gdzies na szpitalach, bo koledzy sie smiali zeby im zalatwil, a on, ze nie da rady. Chyba jakis sanitariusz czy co, mlody chlystek. Cale spotkanie mialo miejsce nad zimnym bajorem, rozmawialy morsy z rowerzysta, sportowcy Ja sie nie odzywalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
A szkoda, trzeba było namawiać na szczepienie. Ja tak bynajmniej robię, bo przecież to oczywiste, że "naukowcy" kłamać nie mogą jak te znachory antyszczepionkowe, co im mRNA ze szczepionki wnika do jądra... Przypadkiem odezwałem się na fb z dobrego serca na profilu jakiegoś bałwana, co przepustką szczepienną się chwalił i teraz żałuję, bo co mnie tam...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Gdyby tak platfusy wygrały wybory i przyszło by im teraz rządzić w świrusie, to dopiero pisuary miałyby używanie. Już widzę, te wypowiedzi - gdzie są pieniądze na szpitale, znowu kradną i ludzie umierają. Tak by było, do suchej nitki by wałkowali Do tego głodujace dzieci by podłączyli,i pandemiczny płacz broszki.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przecież to popis -nic nowego.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A szkoda, trzeba było namawiać na szczepienie. Ja tak bynajmniej robię, bo przecież to oczywiste, że "naukowcy" kłamać nie mogą jak te znachory antyszczepionkowe, co im mRNA ze szczepionki wnika do jądra... Przypadkiem odezwałem się na fb z dobrego serca na profilu jakiegoś bałwana, co przepustką szczepienną się chwalił i teraz żałuję, bo co mnie tam... A tam, wole zeby mnie tylko mieli za glupiego, bo jak sie bym odezwal to rozwialbym ich watpliwosci jeszcze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Przecież to popis -nic nowego. Niedzielski vs Kopacz. Kopacz vs Szydło. Morawiecki vs Tusk. Dla mnie różnica jest porażająca, mimo wszystko
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No nie wiem, przecież lepiej potrafią trwonić publiczny grosz ku uciesze i z przyklaskiem drugiego sortu! A tamci tylko deflacja i deflacja...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Chociażby...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Zdecydowana poprawa. Już nie muszą kraść kiełbasy w supermarkecie. Ten kraj dziczeje do reszty.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko, to tylko zapowiadany program społeczny "powstawanie z kolan+"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wtedy bylem wręcz dumny że jako jedyny kraj nie kupilismy tego świństwa, oczywiscie dzieki pani Kopacz. Pamietam ze po jakimś czasie 50% taniej chcieli na niemcy francuzi odsprzedać
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przecież to popis -nic nowego. Niedzielski vs Kopacz. Kopacz vs Szydło. Morawiecki vs Tusk. Dla mnie różnica jest porażająca, mimo wszystko Zdecydowanie poproszę zestaw drugi czyli, tamci.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pora rozwiązać burdel. Tamci po tych jedynie by go przechowali (bo nic nie robili i nie robią). Formuła się wyczerpała, nie ma już miejsca. Do śmietnikow pośredników od rządzenia. Urzędy do skrócenia i neutralizacji. Prezydent wystarczy na rok, zaplecze do odchudzenia...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|