Autor
|
Wtek: CO TO JEST KORONA WIRUS (Przeczytany 1628157 razy)
|
Jarek
Go
|
Powiem więcej, ona jest nie do zniesienia. A skąd Mama merkel ma to coś, obywatele Europy stoja za nią murem
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
To przez dziadka w LWP...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lubimy niemiecki porządek, impunują nam tym ...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
To jest właśnie straszne. I żeby nie było - Maniek, to nie osobista wycieczka do Ciebie, tylko złość na ten system, że kształtuje ludzi tak a nie inaczej. Że dorosły chłop się boi o to, że będzie musiał wybierać między strachem przed powikłaniami poszczepiennymi a strachem przed utratą pracy. Chore nie? Ja też się boję, boję się właśnie przymusu, dlatego tak się go uczepiłem. Bo takim szaleńcom, jakich mamy u steru, może strzelić do głowy przymusowe szczepienie, a narzędzia ku temu mają, wystarczy je odpalić. I nie chodzi mi o samo szczepienie, bo pewno nic by mi się nie stało, ale o ujmę na honorze, o skopane buciorami ego i o hitlerowskie metody mojego własnego państwa. Brniesz. Mnie to koło dupy lata. Ja akurat nie pracuje w branży wymagającej szczepień, mam wyj...ne Za szybko mnie oceniasz, jako przestraszonego chłopca.. Ale nie oceniam sytuacji z mojego punktu widzenia. Bo to nieobiektywne. Co byś nie mówił, jest niesamowita promocja i badanie do którego momentu można się posunąć. Są pomysły penalizowania i obowiązku szczepień. W tym rzecz, że hitlerowskie metody spaliłyby na panwce. Ludzie są głupi, ale bezpośredni przymus zrodziłby natychmiastowy opór. Zdecydowanie mądrzej jest wprowadzić przymus pośredni typu zakazy, utrudnienia, przeszkody, pod pozorem dobra ogółu. Chamska przemoc, póki co, skończyła się w 45 roku, dzisiaj są inne metody, choć skutek jest podobny. Możesz nazywać to jak chcesz, dla mnie jest to bezpośredni przymus, pod pozorem dobrowolności. Zresztą jak porównujesz zwykłą reklamę paracetamolu do promocji szczepień, to chyba nie ten poziom...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ale ogólnie masz rację, to chore.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sztucznie pompowana odgórnie, medialna propaganda. Masa skurewionych dziennikarzyn i systemowych funkcjonariuszy. Bez tego ludzie już dawno by zapomnieli, wrócili do normalnej ości, osi życia.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W knebloland przygotowania do wprowadzeniea "giga lockdown" zobaczymy co jeszcze nie ,bedzie można. Nowe kneble FFP2 wunderwaffe, normalnie git, szczelne ponad wszystko, wiadomo produkt regionalny. Ale nie narzekam, przecież nikt mnie nie zmusza nosić knebla, wystraczy nie isć na zakupy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rozmawiałem dzisiaj z pielęgniarką, która pracuje w szpitalu Akademii Medycznej, czyli z kwiatem myśli naukowej. A więc tak: profesorowie, wszyscy jak jeden rzucili się na szczepienia w pierwszej kolejności środowisko lekarskie jest podzielone, ale minimalna większość jednak się wyszczepi średni personel medyczny prawie w trzech czwartych nie ma zamiaru się szczepić
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nauka jest tak samo szkodliwa jak fanatyzm religijny, trzeba uważaż.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nauka jest tak samo szkodliwa jak fanatyzm religijny, trzeba uważaż. To są w większości dziadki, którym już pora schodzić do podziemia, więc wielkiej szkody nie będzie czy parę miesięcy wcześniej niż później. Natomiast mnie interesuje co z młodymi ludźmi w wieku reprodukcyjnym, co z przyszłymi Mamami.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
O tak, zanim zaczną szczepić młodych, to minie trochęczasu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zgony po szczepieniach, to procedura medyczna, a przed szczepieniami pandemia.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Eksperci sa najwazniejsi. Jak oni uspokajaja to znaczy, ze wszystko jest ok
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
W ulotce dla lekarzy tego Pfizerowskiego mRNA produktu, jest napisane jak wół, że to eksperymentalny produkt, którego testy zakończą się około roku 2023. Chwała Bogu dzieci tym nie szczepią, póki co.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale najważniejsze, że po wyszczepieniu wreszcie ludzie będą umierać na zwykłe choroby, a nie tylko na covid...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mogliby już skończyć ten cyrk.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziś MZ podało niecałe 4900 przypadków zarażeń - saborażu dokonuje w Polsce ten koronaświrus, bo jakże tak, jak ma być "pandemia"!
|
|
|
|
|
|
|
|
|