Blackend
|
Nowe odmiany, nowe możliwości.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Za dużo do Polski trafiło z partii testów negatywnych, kiepsko wymieszali w bębnach albo za mało sypnęli pozytywnych...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja czekam na rozwój sytuacji, ale zamienie knebel za szczep z przyjemnośćia. To szmacko doprawadza mnie do szału.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja tam wolę profilaktykę i dezynfekcję niż szczepienie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ludzie są dziwni, mydła w domu chyba nie mieli. Ale za pisu dostali darmowe sterylizatory do rąk, a szalki do namnożeń patogenów sami od siebie, z dobrego serca.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale dzięki temu nie ma praktycznie salmonellozy, ani innych "niestrawności". W sezonie nie ma też zachorowań na grypę, choć nikt się nie szczepi...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tyle lat badań, a świrus wszystkich w rok uleczył.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie, to jest wielkie osiągnięcie "naukowe"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tam! Propaganda antyszczepionkowa! Nie biorą odpowiedzialności, to co to za "wyszczepianie"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Koleś nie powiedział nic o czym tu dużo wcześniej było przez Was i mnie pisane... Spoko.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Koleś nie powiedział nic o czym tu dużo wcześniej było przez Was i mnie pisane... Spoko. No ale ten to juz z kalibru "nie byle kto", tefaueny i tvpisy mialyby z nim problem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No bez przesady, przecież każdego experta możemy zagonić w kozi róg, ponieważ bardzo dużo czytamy fachowej literatury, o której te biedaki nie mają zielonego pojęcia... Ale ja jestem niemedialny, jakby co, więc na mnie prosze nie liczyć... Ale dla chętnych - bardzo proszę - https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=covid - normalnie całe dnie i noce można analizować te 100tys. doniesień naukowych...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"covid vaccine mortality" - to dopiero jest jazda!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No bez przesady, przecież każdego experta możemy zagonić w kozi róg, ponieważ bardzo dużo czytamy fachowej literatury, o której te biedaki nie mają zielonego pojęcia... Ale ja jestem niemedialny, jakby co, więc na mnie prosze nie liczyć... Ale dla chętnych - bardzo proszę - https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=covid - normalnie całe dnie i noce można analizować te 100tys. doniesień naukowych... Ale ten "moj" naukowiec, juz sie zasczepil i w ogole wali jak w beben, ze tylko szczepionki i nic poza tym. Amatadyne wysmiewa, bo "nie mam badan" a skutecznosc go nie obchodzi. Nasz naukowiec
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|