Blackend
|
Działają rynkowo, jest popyt, to podaż musi nadążyć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Piata dawka bedzie kluczowa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Właśnie, po niej będzie niezbędna szósta.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Po szóstej juz połowy nie bedzie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26790
|
Pojechałem do miasta - same niewolnicze badziewie w kagańcach - ani jednej osoby bez szmaty na ryju! Czułem się jak "przestępca" i jeszcze te spojrzenia, jakbym im krzywdę jaką robił! Co za niewolnictwo! Wszedłem nawet specjalnie do biedry, aby kupić cokolwiek - padło na keczup - aby sprawdzić, czy kto ryja otworzy, że bez maski jestem. O dziwo nikt się nie odezwał. I jak tu szanować taką "Polskę i Polaków"! Co za towarzycho...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie też czasem ktoś zgani spojrzeniem za brak maseczki, ale już przywykłem i uśmiecham się tylko. Policjanci raczej udają, że nie widzą, kiedyś na początku mi mandat wlepili, ale dobry sąd anulował po kilku odroczeniach. Do sklepów zakładam, ale raz czy dwa zapomniałem, bom niezwyczajny, to nic się nie stało. Nie jest źle. Dziś krew oddawałem to miałem, bo kadra medyczna chyba dosyć bojąca jest.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja dzisiaj, paredziesiat minut temu zjechalem do mcdonalda- na kawe oczywiscie Kolega zamiwil frytki, czyli gotowca. Wpuszczali po 2 osoby. Czekalismy ze 20 minut po nas bylo pare numerow z najdziwniejszymi zamowieniami i dostali wczesniej no ale my bylismy jedyni bez maseczek, zastanawiam sie czy to za kare nas przetrzymali, bo frytki maja gotowe a kawe babina zrobila w pare dekund-wcisnela przycisk expressu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Pojechałem do miasta - same niewolnicze badziewie w kagańcach - ani jednej osoby bez szmaty na ryju! Czułem się jak "przestępca" i jeszcze te spojrzenia, jakbym im krzywdę jaką robił! Co za niewolnictwo! Wszedłem nawet specjalnie do biedry, aby kupić cokolwiek - padło na keczup - aby sprawdzić, czy kto ryja otworzy, że bez maski jestem. O dziwo nikt się nie odezwał. I jak tu szanować taką "Polskę i Polaków"! Co za towarzycho... Bardzo nie ciekawy widok...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale w maseczkach...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Raczej tylko w ffantysyf2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wojna wplywów, ile to bedzie trwać, nie wiadomo. Może być tak, że idioci demokracj na chiny nie ruszą...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wszystko zawsze rozbija się o kasę, choć są tacy, którzy twierdzą, że nie jest najważniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dla zdrowych i wyzwolonych, tylko?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I co wielkie serca maja.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zdrowych już dawno nie ma, tylko niezdiagnozowani jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I co wielkie serca maja. O właśnie, za cudze, ale nie te bezpośrednio prywatne, bo wtedy za brak wyników mogą w bagażniku ostrzegawczo przewieźć, to można mieć taaaaaakie wieeeeelkie serce. Oj jak można się martwić, oj jak bardzo - można się tak martwić, że aż z tego zmartwienia zakazać ludziom pracować. Oczywiście pobierając pierwszego wypłatę co się słusznie należy.
|
|
|
|
|
|
|
|