Autor
|
Wtek: CO TO JEST KORONA WIRUS (Przeczytany 1624996 razy)
|
Jarek
Go
|
Spokojnie najpierw trzeba zaleczyć Europę, a potem Afrykę, będziemy biednym pomagać.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dziennikarze mainstremowi, to elita elit na samym szczycie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
A po co? Później, jak co do czego przyjdze, to winę zrzuci się na tych 'ekspertów', pożytecznych, kształconych idiotów. I zero odpowiedzialności, czy tak, czy tak. Plan doskonały
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Tak mi się dzisiaj przypomniało, jak morawiecki, w podsłuchanych rozmowach, coś tłumaczył, że podziwia merkel i innych za stopniowe, sprytne wygaszanie oczekiwań społecznych. Tak sobię myślę, że 'pandemia', to doskonały sposób na wygaszenie tych oczekiwań, i powrotu do "zapier..ania za miskę ryżu". Plan doskonały?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najdziwniejsze z tej "pandemii", że motłoch europejski tak dał się złapać za ryj i wcale się nie buntuje, a jeśli, to kompletnie nieskutecznie! Doskwiera brak ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Najdziwniejsze z tej "pandemii", że motłoch europejski tak dał się złapać za ryj i wcale się nie buntuje, a jeśli, to kompletnie nieskutecznie! Doskwiera brak ludzi. Smutne, prawdziwe objawienie tej plandemii. Nie wpadlbym na to że bezwolnych/skurewionych aż tyle wkoło.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najdziwniejsze, że nie ma żadnych kar za to poddaństwo, a i tak określają się w widoczny sposób praktycznie z własnej woli.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Paszporty" będą i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Angelo Mutand przepraszał tydzień temu robiąc krok w tył w obostrzeniach, teraz robi pięć kroków do przodu - chce wszystko pozamknąć, łącznie ze spozywka. Ruhe tage, prezezent swiateczny dla wiernych obywateli
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Rozmawiałem z Niemcem o Makreli - wyrażał się o niej dość chłodno, ale nie dlatego, że półpolka - co pokreślił, tylko dlatego, że lockdownuje... Bardzo miło mówił o Polsce i Polakach, a szczególnie o Krakowie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak na moje oko, to będzie jeszcze czwarta i kolejna fala, bo biznes koronaświrusowy kwitnie, a nawet dopiero się rozkręca.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, a od sierpnia psy i koty będą obowiązkowo szczepione...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciekawe portale odwiedzasz ostatnio
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ano prawda, jak wszędzie lipa, to trzeba szukać alternatywy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|