Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Ma koleś swoje pięć minut. W każdym kraju wpólnoty jest taki patolskiekspert. W Kneblolandzie "oddział specjalny wpólnoty europejskiej", aż trzech.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trza zwiewać na Matplanetę.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ma koleś swoje pięć minut. W każdym kraju wpólnoty jest taki patolskiekspert. W Kneblolandzie "oddział specjalny wpólnoty europejskiej", aż trzech. Ta sama grupa przestępcza. A teraz panują lockdown'y klimatyczne.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tylko wyszczepia. Plan już jest. Limit kilometrów na osobówki, lub jazda tylko w dni parzyste
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Trza zwiewać na Matplanetę. Ja spadam, tylko że wytresowali mnie jak konia cyrkowego- lęk przed wolnościa mam, uczę sie, Indiańskich sztuczek przetrwania
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemcy narzucaja rygor w innych krajach, nowoczesny faszyzm...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na szczęście w tym bałaganie na Wisłą praktycznie nie do wprowadzenia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Zmuszą do szczepień jak nic! I jeszcze od września trza będzie za tę "przyjemność" płacić!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Starczy, że przed wejściem do roboty cieć będzie sprawdzał "certyfikat covidowy" - masz, robisz, nie masz - albo się szczepisz, albo won...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zmuszą do szczepień jak nic! I jeszcze od września trza będzie za tę "przyjemność" płacić! A to było pewne jak konto w banku.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zmuszą do szczepień jak nic! I jeszcze od września trza będzie za tę "przyjemność" płacić! Nowoczesny faszyzm jak nic
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Starczy, że przed wejściem do roboty cieć będzie sprawdzał "certyfikat covidowy" - masz, robisz, nie masz - albo się szczepisz, albo won... Z tym że to może być nazi ciecia najdroższy dzień cieciowania.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Państwo nawet "demokratyczne" ma tak rozbudowany aparat przymusu, że nim się "obatel" zorientuje i skrzyknie z resztą "obateli", to jest po zawodach... I tylko "obalanie" rządu albo flaszki wchodzi w rachubę - stosownie do dalszego rozwoju sytuacji.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam nadzieję, że nie będzie przymusu. Chociaż narzędzia faktycznie są, tylko czy jaj im starczy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jaja to zupełnie gdzie indziej się pokazuje, a to same bezjajowe lpgtyqwertz słupy są.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Państwo nawet "demokratyczne" ma tak rozbudowany aparat przymusu, że nim się "obatel" zorientuje i skrzyknie z resztą "obateli", to jest po zawodach... I tylko "obalanie" rządu albo flaszki wchodzi w rachubę - stosownie do dalszego rozwoju sytuacji. Oczywiście, ale to już nieco inna bajka.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|