admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Można a nawet trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na razie tylko można. Szczepienie obowiązkowe, to zdaje się podjęcie odpowiedzialności za ewentualne szkody...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A kiedy i jakie państwo mając w łapie aparat ucisku bierze za swoje błędne działania odpowiedzialność?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nigdy, a nawet jeśli, to i tak z niczyjej kasy państwowej leci.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze, że za tamtych na socjal kasy nie było, a ci dali przynajmniej inflację, ku uciesze bogatych, którzy się dzięki temu bogacą i ubożejących debilków, co myślą, że vatu nie płacą i pięćset+ to od pisu dostają....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dostają od Umiłowanego Przywódcy, a reszta pisowców kradnie, ale się dzieli.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie... A tamci padli "za ośmorniczki" co nawet ułamka grosza "kowalskiego" kosztowały... A ci to dopiero koszą "państwową" kasiorkę na miliardy, a lud ich kocha, bo jak za komuny - państwowe - czyli niczyje i można brać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zachciało się fikuśnych potraw zamiast przy swojskim schabowszczaku z kartoflami zostać, to mają za swoje.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tu (Madryt) łażą w tych kagańcach, ale nie czepiają się nigdzie jak się chodzi bez.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ponoć lepsi w te klocki od Niemców
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Słyszałem przed chwilą na YT, że Australia pobijła rekord świata. Wprowadzili lockdown ostry na cztery dni , bo trzech zachorowało na covida Knebloland planuje na koniec wakacji wprowadzić "delta wariante" - do tego czasu maja się "powodzie' pojawiać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale jajca, to jest tak debilne, że aż śmieszne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Polin teraz Ameryka. Jak im pokazuje filmiki z nad Polskiego morza - bez kneblowo i limitów, to im szczeny opadaja. Lubie te ich zdziwienia, bo matrix ponad wszystko ładnie ogłupia...
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Dokładnie, przerażajace jest jak media ogłupiają, coraz wyraźniej to widzę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kopalnia wiedzy
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja dzisiaj widziałem się z naszymi starszakami, którzy wrócili z Grecji i dowiedziałem się, że Grecy wybrali z autokaru losowo dwie osoby do przymusowego testu. Ciekawe co by wyszło gdyby test wyszedł pozytywnie?
|
|
|
|
|
|
|
|