admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Już kobiety w ciąży szczepią...
A bo to z dbałości o własne potomstwo - normalka...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie, ale z siarą wysssią...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
pubmed jest pełen informacji na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No to może pora wrócić do samych początków wątków kowidowych na tym Forum i poczytać co na ten temat natychmiast po "wybuchu pandemii" pisałem... No wiem nie każdy wie kim jest Tomasz Kwaśniewski, ale mnie to rybulka, bo jestem ja, moja Rodzina, garstka Przyjaciół i reszta świata... Tę resztę oczywiście bardzo poważam.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No to może pora wrócić do samych początków wątków kowidowych na tym Forum i poczytać co na ten temat natychmiast po "wybuchu pandemii" pisałem... No wiem nie każdy wie kim jest Tomasz Kwaśniewski, ale mnie to rybulka, bo jestem ja, moja Rodzina, garstka Przyjaciół i reszta świata... Tę resztę oczywiście bardzo poważam. No i jak - oczywiście nikt pewnie nie zajrzał na wątki kowidowe na starcie, ale co tam. Przyjdą może i będą prosić o radę, ale dla mnie to żadna satysfakcja.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
No to może pora wrócić do samych początków wątków kowidowych na tym Forum i poczytać co na ten temat natychmiast po "wybuchu pandemii" pisałem... No wiem nie każdy wie kim jest Tomasz Kwaśniewski, ale mnie to rybulka, bo jestem ja, moja Rodzina, garstka Przyjaciół i reszta świata... Tę resztę oczywiście bardzo poważam. No i jak - oczywiście nikt pewnie nie zajrzał na wątki kowidowe na starcie, ale co tam. Przyjdą może i będą prosić o radę, ale dla mnie to żadna satysfakcja. Nikt nie przyjdzie, gdyż się na tym nie znasz...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No tak, trzeba się szczepić skoro ma to doprowadzić w końcu do "niebezpiecznej mutacji".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, teraz szciepionka to podstawowy dochód, bo reszta się zdewaluowała...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nikt nie przyjdzie, gdyż się na tym nie znasz... Bardzo mi takie podejście odpowiada, bo nie muszę się zadawać z "intelektualistami", co na każdy temat wszystko wiedzą najlepiej.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ma się ciągnąć. Za, przeciw, być może... Tak korpokomuna dostaje czas na zmianę zwyczajów, eksperymenta pseudomedyczne. Na dzielenie i wodzenie po majdanach. Wszystko byle nie z sensem i do celu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Aż dziw, że jeszcze mu nie odebrali prawa wykonywania zawodu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|