RafałS
|
Jak to się mawia... "Ale dzięki szczepionce lżej przechorowali srovid". :-\
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Propagandowo - owszem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak to się mawia... "Ale dzięki szczepionce lżej przechorowali srovid". :-\ I ilu ocalało ...
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Trochę pochopnie wrzuciłem, a nie mogę wrzucić screena, o Dani tam napisał koleś coś ciekawego, ale na pierwszy rzut oka tylko.
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Z mojego punktu siedzenia to pracownicy mogą mnie wysłać na urlop, 100% wyszczepienia jest. Przy tym braku ludzi do pracy, jeszcze jeden pomysł na dobry piar.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Stężenie we krwi - naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie "ćpuny" by się z nich porobiły... Ale oficjalnie podano, że dzieci w klasach będą bez masek...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z tego, co pamiętam, Pfizer miał mieć 95% skuteczność. Teraz czytam, że po 6 miesiącach ma 39% skuteczności. FDA określiła próg dopuszczalności szczepionki na 50% skuteczności. Czyli Pfizer ma wysoką skuteczność w nabijaniu kasy zainteresowanym.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale przy czwartej dawce uzupelniającej, to już będzie skuteczna nawet na piątą falę i szósty wariant koronawirusa...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z tego, co pamiętam, Pfizer miał mieć 95% skuteczność. Teraz czytam, że po 6 miesiącach ma 39% skuteczności. FDA określiła próg dopuszczalności szczepionki na 50% skuteczności. Czyli Pfizer ma wysoką skuteczność w nabijaniu kasy zainteresowanym. Żydzi już zapowiedzieli, że zielona karta po dwóch dawkach będzie tylko 6 miesięcy ważna.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na poczatku myslałem że raz w roku do przeglądu... 8
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to zaraz mu wynajdą, że gay i przez to będzie "niewiarygodny"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|