Jarek
Go
|
Dobry i witam! Całej prawdy i tylko prawdy nie dowiemy się nigdy... A do czego nam prawda, wystaczy przewidywać nastepstwa z precyzyjna dokładoscią.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Człowiek dziwne stworzenie, niby mądry, ale tak skomplikowany, że ogłupieć idzie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oczywiście ze są bardzo nieliczne przypadki cięższego przejścia znam takie skończyło sie na wizycie karetki i dłuższym chorobowym. Jeden zgon gdzie być może to wirus przesadził osoby 70 +.
W każdym razie to co sie dzieje to jest szaleństwo szkoda ze jesteśmy jako kraj liderem w negatywnych efektach zdrowotnych bo chyba nie jesteśmy genetycznie jacyś ułomni.
Podawali, że w Wejherowie zmarł 21-letni chłopak na covida, a "czy miał choroby współistniejące sanepid nie podał". A okazało się, że ten chłopak rok leżał w śpiączce z tętniakiem mózgu po walce bokserskiej... Ale o tym "zapomnieli" poinformować... Przykładów podobnych tylko starszych osób to znam kilka znajomego ojciec ostatnie stadium nowotworu wymaz pozytywny szpital Katowice Ochojec w statystykach wirus z współistniejącymi. Statystki zgonów sa fatalne ale nikt się tym nie przejmuje w rządzie mediach opozycji itd. Teraz w okolicy jest sporo kwarantann bo wymazali nauczycielkę w szkole niezaszczepiona to już może być pod presja. Moja ciotka mająca ponad 90 lat, w wigilię dostała wylewu krwi do mózgu i po trzech dniach zmarła w szpitalu jednoimiennym na chorobę jednoimienną...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W końcu się ludziska zreflektują.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Australii jeszcze się chyba tak wygłupiają. Fajnie się to obserwuje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
W końcu się ludziska zreflektują. Nie, nie zreflektują się, tylko dalsze zadłużenie kraju powstrzymuje tych (...) przed "restrykcjami", a bunt "narodowy" jest wysoce nieprawdopodobny przy zastosowaniu "efektu mrożącego" typu zabór kredy jako dowodu przestępstwa dzieci przed biurem pis...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tym bardziej się cieszę, że jestem niedoinformowany przez brak tv.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Normalnie włos się nawet na łysej pale jeży, jak się tv news włącza! Ale sportowe i dydaktyczne programy są nadal spoko. Dziś z rana było wielce ciekawie - o poszukiwaniu miasta Pi Ramzes! Przez co się "spóźniłem" do mięsnego przed "kolejkami".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W ogóle tv nie włączam, nawet filmów nie da się oglądać, bo reklamy są dłuższe od treści. Ale za to fajnie się ogląda wspólnie zdjęcia z wycieczek, to jest niewątpliwy atut.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No jak - a "Polacy nic się nie stało" też nie oglądasz?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Też nie, mam 24 calowy monitor komputerowy i mogę z pół metra jednym okiem oglądać, a drugim foruma śledzić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to prawidłowo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic nowego, tylko teraz wszystkie wirusy się dobrze klikają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
wiadomoci: 184
|
Teraz w PL na fali jest "niezaszczepione" woj lubelskie najwięcej hospitalizacji respiratorów i podobno zgonów.
Granie na emocjach non stop jedni zarabiają większość traci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|