admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja wczoraj wieczorem byłem na dworcu PKP i zakneblowanych była tak 1/3, ale co ciekawe służby porządkowe nie nosiły kagańca. To polskie "sobiepaństwo" ma dobre i złe strony, bo np. skończyło się zaborami, ale z drugiej strony okupanci też wymiękli. Na YouTubie gostek mówił, że w austriackiej knajpie pijąc kawę na zewnątrz był kilka razy proszony o pokazanie "paszportu". W Polsce poza tymi odmóżdżonymi wielkomiejskimi ośrodkami jest to nie do pomyślenia.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W psychiatryku paszport na kawę to nic nadzwyczajnego.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A w korpo to standart, razem z wizami do kibla.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ja wczoraj wieczorem byłem na dworcu PKP i zakneblowanych była tak 1/3, ale co ciekawe służby porządkowe nie nosiły kagańca. To polskie "sobiepaństwo" ma dobre i złe strony, bo np. skończyło się zaborami, ale z drugiej strony okupanci też wymiękli. Na YouTubie gostek mówił, że w austriackiej knajpie pijąc kawę na zewnątrz był kilka razy proszony o pokazanie "paszportu". W Polsce poza tymi odmóżdżonymi wielkomiejskimi ośrodkami jest to nie do pomyślenia. Nie wiem jak jest w Austrii, ale tutaj na zewnątrz bez żadnych paszportów. Może wprowadzą od jutra...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najlepsze, że stado samo się pilnuje. Co by ci ludzie zrobili, gdyby mediów nie było, normalnie masakra, bo zaraza za rogiem grasuje, a nikt by o tym nie wiedział.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Japonii na zewnątrz bez knebla, prawie jak szaleństwo - biorą takiego gostka, za nieodpowiedzialnego idiotę Pani z Polski na YT opowiadała... Tutaj to samo w komunikacji miejskiej, "idiotyzm ponad wszystko"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Noo, napchali kieszenie "za zdrowie" Polaków.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Jest spoko nadal, bo dziś na bp w centrum Włocławka Straż Miejska się nie czepiała bezkagańcowych.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale dzielni, a jacy zasłużeni. Do rozwiązania, a pensyjki wrzucić do Wisły i już więcej pożytku będzie. Oczywiście najpierw trza "odszydzić".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W szkołach dzieciaki kaszlą i kichają i... nic. Nikogo na covida nie testują i na kwarantannę nie wysyłają. Na salach zabaw jest "full" rodziców z dziećmi, już się nie boją jeden drugiego... Ale w dużych sklepach to różnie bywa...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W mediach cały czas jedynie słuszna propaganda, Horban się uaktywnił, który ma wielką ochotę znowu wszystkich pozamykać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W mediach cały czas jedynie słuszna propaganda, Horban się uaktywnił, który ma wielką ochotę znowu wszystkich pozamykać. W Kneblolandzie tez czekają na dalsze rozkazy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W mediach cały czas jedynie słuszna propaganda, Horban się uaktywnił, który ma wielką ochotę znowu wszystkich pozamykać. Wszystkich mu się nie udało bo za małe granty dostał.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
wiadomoci: 184
|
Może po prostu jesteśmy zmuszeni w tym obłędzie brać udział i kwestia jest jak sobie z tym radzimy i na ile udajemy. Rozmowy w wirtualu sa takie ze zaraz znajda sie jacyś co znają 5 osób co byli zdrowi młodzi i wirus ich wykończył w realu trudno takich znaleźć raczej jakiej to wyjątki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie znam takich, których covid wykończył...
|
|
|
|
|
|
|
|