Jarek
Go
|
Zgadza się Bo teraz Sydolf mówi że nie byłoby żadnego covida gdyby się wszyscy latem zaszczepili
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Ja policzyłem i wyszło mi że szczepic
"Czas pokaże"... Ale mnie wychodzi, że pół Israel będzie chory w połowie grudnia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Patrząc na to jak dotychczas to rozgrywają, to kolejną falą zakażeń obarczą winą ludzi, że nie wzięli trzeciej dawki, bo tamte dwie już wygasły. Oczywista oczywistość...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale jak się bronią "rozpaczliwie" przed "lockdown" - teraz już nie bierze się pod uwagę ilości dobowych zachorowań, tylko ilość dostępnych łóżek "koronaświrusowych"!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja policzyłem i wyszło mi że szczepic
"Czas pokaże"... Ale mnie wychodzi, że pół Israel będzie chory w połowie grudnia. Tak jest Ale najpierw Niemcy muszą 100tys zchorowan zachorowań poradzić Kolejka obowiązuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nim napiszę ostatecznie, że "covid to kit" poczekam na czwartą falę w Israle, która nastąpi w połowie grudnia - z największym nasileniem w pierwszej dekadzie stycznia -no chyba, że statystyki zaczną fałszować - wtedy się nie będę wypowiadał z braku podstaw naukowych...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też to pomyślałam, że dane mogą brać "z sufitu" i kto to sprawdzi? Tak jak okłamywali z ilością zgonów na covid-19 we Włoszech, pokazując zdjęcia z trumnami imigrantów, którzy utonęli płynąc pontonami do Europy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tam już czwartą dozę podają!
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
wiadomoci: 184
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Teraz fanatykami "pandemii" są ci, co jeszcze nie mogą uwierzyć, że tak się dali na nią nabrać!
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
|
Tak jest.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W małych miejscowościach nie ma tylu wege korpoludków wystrachanych własnym cieniem i łykającym jak pelikan pisowsko-tvnowską propagandę. W Zakopcu i okolicach jak byliśmy w miesiącach wakacyjnych sporadycznie ktoś miał DOBROWOLNIE kaganiec, a poza tym życie toczyło się jak zwykle normalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz fanatykami "pandemii" są ci, co jeszcze nie mogą uwierzyć, że tak się dali na nią nabrać! Dokładnie, dlatego idą w zaparte, bo przecież nie mogą powiedzieć wyszczepom, że dali się nabrać i są płaskoziemcami.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemieckie sądownictwo i wolność trzeba wprowadz,i wtedy ukochany niemiecki porządek w ffp2 zawita. Wspólna ustawa - wspólna choroba Europy
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to tutaj taki lekarz to do pierdla idzie Za nie płacenie abonamentu RTV to sie tu idzie na pół roku siedziec
|
|
|
|
|
|
|
|