|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tutaj niemiecki Grześkowiak naukowo przepowidział wszystkim niezaszczepionym w Marcu 2022 śmierć
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lo matko co wy tam za problemy macie Tutaj byliby wolność Do knajpy bez knebla i szczepu Szok dla Niemciw
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Swoim kochasiom i rodzince koniecznie wprowadzić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sytuacja jest prosta, gdyby od początku mówili, że kto chce to się szczepi, bierze amantadynę lub inne specyfiki, dużo spaceruje na świeżym powietrzu itd. natomiast po stronie państwa (skoro służba zdrowia jest państwowa) jest zapewniona opieka medyczna, nawet niech będą te szpitale polowe aby ludzi uspokoić, to ludzie inaczej by do tego podeszli. A teraz czytam wpisy na Twitterze tego typu - zaszczepiłam się dla zdrowia, a teraz okazuje się, że mam się szczepić dla uzyskania jakiegoś zielonego papierka, bo nie zrobię inaczej zakupów, to o co chodzi? No właśnie, jest wał finansowy, wszyscy przecież o tym wiemy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A do tego pogodę oglądają.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Proponuję aby występy polityczne urzędników bez należytego ometkowania sponsorskiego (jak w sporcie) były zakazane.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie i całej tej rady pseudomedycznej też.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Sytuacja jest prosta, gdyby od początku mówili, że kto chce to się szczepi, bierze amantadynę lub inne specyfiki, dużo spaceruje na świeżym powietrzu itd. natomiast po stronie państwa (skoro służba zdrowia jest państwowa) jest zapewniona opieka medyczna, nawet niech będą te szpitale polowe aby ludzi uspokoić, to ludzie inaczej by do tego podeszli. A teraz czytam wpisy na Twitterze tego typu - zaszczepiłam się dla zdrowia, a teraz okazuje się, że mam się szczepić dla uzyskania jakiegoś zielonego papierka, bo nie zrobię inaczej zakupów, to o co chodzi? No właśnie, jest wał finansowy, wszyscy przecież o tym wiemy. No najwiekszy dym wczoraj zrobil niejaki prof Zerko, i zaraz Dominisia Wielowieyska i Igor Janke ruszyli go przekonywac, ze wirus mutuje i takie tam mundrosci Poczytajcie https://twitter.com/StZerko/status/1461845775424577538
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Dokładnie i całej tej rady pseudomedycznej też. Panie pośle "szczęśćboże" (co niewiele może bo tylko 11, bo to i tamto...) - USTAWA OBYWATELSKA. Ok?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W koncu prawie dwa lata okneblowania na zewnątrz Przyniosło efekt. I pewnie wyszczepieni do ostatniego Samuraja...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Japonia odwołała swój stan wyjątkowy na początku października, otwierając społeczeństwo po okresie surowych restrykcji. Obecnie ma jeden z najniższych wskaźników infekcji wśród rozwiniętych krajów świata..." Czyli odwołanie restrykcji pozytywnie zadziałało...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|