Blackend
|
"Japonia odwołała swój stan wyjątkowy na początku października, otwierając społeczeństwo po okresie surowych restrykcji. Obecnie ma jeden z najniższych wskaźników infekcji wśród rozwiniętych krajów świata..." Czyli odwołanie restrykcji pozytywnie zadziałało... Tzn. kluczowe jest to, że szczepienia nie pomogły, wirus przyszedł i wirus odszedł, tak jak wszystkie poprzednie wirusy. Ludzkość jeszcze nie potrafi sobie poradzić z wirusami, ale jestem przekonany, że to tylko kwestia czasu, zresztą wszystko jest tylko kwestią czasu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dokładnie, ludzkość też.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Jasne, starczą kolejne "końce świata" i Jackowskiego przepowiednie, aby podatnych pchnąć na skraj samobójstwa!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, ludzkość też. Dobre!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Blackend
|
A niech się wyszczepiają co miesiąc w abonamencie, tylko nie nakazują innym jak mają żyć.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ament! Za dużo podatków trafia na to, na co nie powinno.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zaczyna się jak tutaj
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nic nowego jak dla mnie, urodziłem się i dorastałem w komunie, która polega na ograniczaniu swobód obywatelskich.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Starsi jeszcze faszyzm mają w głowach Powiadają ze gorsze idzie ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A niech się wyszczepiają co miesiąc w abonamencie, tylko nie nakazują innym jak mają żyć. No ale lewica juz przebiera nogami, co dzis widzialem w telewizji, tow Zanberg i swita. A jutro PIs sie spotyka z lewactwem i beda radzic jak "nagrodzic" tych, co jak powiedzial doradca Dudy, Zybertowicz "zaryzykowali i zaszczepii sie"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Nie na pis, to na lewiznę . Koniecznie powinni się spotkać w jakimś kiblu i oboszczać, a może nawet szczepiać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mówi to, o czym od samego początku tu piszemy, "nic tak nie ożywia gazety jak trup" Rozkręciła się histeria, grillują temat, bo się klika, a przerażone zidiociałe celebrytki panicznie boją się świrusa, ale już w Zanzibarze jakby mniej. Prawdopodobnie skończy się jak w Japonii, ale do tego czasu muszą opylić tyle towaru ile się da, no i odpowiednie ustawy zamordystyczne przepchnąć.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale lewica juz przebiera nogami, co dzis widzialem w telewizji, tow Zanberg i swita. A jutro PIs sie spotyka z lewactwem i beda radzic jak "nagrodzic" tych, co jak powiedzial doradca Dudy, Zybertowicz "zaryzykowali i zaszczepii sie" Niestety ale platfusy też najchętniej wprowadziły by tu apartheid. W całym tym nieszczęściu na szczęście PIS rządzi, a ich elektorat nie życzy sobie szprycowania preparatem którego nie znają - tylko do pięciu set mają zaufanie.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
wiadomoci: 184
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo w "pandemii" jest mniej roboty, a więcej pieniędzy...
|
|
|
|
|
|
|
|