Autor
|
Wtek: CO TO JEST KORONA WIRUS (Przeczytany 1626554 razy)
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
Żalu nie mam, a nawet się cieszę, bo to jeszcze moja "wina" by wyszła z tego pisania! A tak mam spokojne sumienie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale popatsz "Black..." jak się widzieliśmy (wymieniliśmy szczepy, bo ja miałem wtedy austriacki -wersja exportowa) na początku pandemii w Katowicach u Pietrzaka, to mówiłeś, żebym jak najszybciej napisał coś o "pandemii", bo występuje "optypanika" Napisałem jak jest, a przerażenie pozostało! To po co ja w ogóle piszę? To wtedy chyba szukaliśmy oleju 0W30? I "jak zlikwidować inspekcję olejową" - No tak było, doskonale pamiętam. Zaczęły się wtedy pojawiać nicky na forum, których zwykle nie ma. Łatwo to zapamiętać, bo piszących można na palcach jednej ręki policzyć. I jak tylko nadarzyła się okazja, to Cię poprosiłem o uspokojenie nastrojów, bo ludzie są zagubieni. Może niektórym to pomogło, a może i tak wolą się szczepić, każdy robi jak uważa. Natomiast ja bardzo cenię sobie Twoje zdanie, szczególnie że jest zbieżne z moim.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale chcieli mnie skubnąć tam na parę stówek, a się za darmochę w necie znalazło! Net to potęga!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Żalu nie mam, a nawet się cieszę, bo to jeszcze moja "wina" by wyszła z tego pisania! A tak mam spokojne sumienie. Od samego początku to forum było nastawione na edukację, a nie leczenie po drucie. Od diagnozowania przez telefon jest NFZ i tam należy dzwonić.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
wiadomoci: 184
|
Może niektórym to pomogło, a może i tak wolą się szczepić, każdy robi jak uważa. Natomiast ja bardzo cenię sobie Twoje zdanie, szczególnie że jest zbieżne z moim. Pomogło, pomogło zdecydowanie przy takiej medialnej nagonce to głosy rozsądku były bardzo nieliczne i tym bardziej potrzebne.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Od samego początku to forum było nastawione na edukację, a nie leczenie po drucie. Od diagnozowania przez telefon jest NFZ i tam należy dzwonić. Jasne, też tak uważam. Za jeden telefon 2-3 stówki, to jednak taniej niż do wróżki, bo te to impulsy liczą... To tutejsza edukacja jest bezkonkurencyjna w takim razie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No a jak, teraz ASO z serwisowania głównie żyją, ale kawę przynajmniej załatwiłeś bardzo dobrą. Miło było, ale nie tak jak za trzecim razem nad trzema stawami! Co za śliczne miejsce!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pomogło, pomogło zdecydowanie przy takiej medialnej nagonce to głosy rozsądku były bardzo nieliczne i tym bardziej potrzebne.
To bardzo się cieszę, bo mamy tu łebskiego gościa, który już nie chciał pisać i dostał kontrolowanej amnezji, ale się przemógł i jest wsparcie. Bo jednak co innego czytać, "depopulacja", "wydaje mi się", "atak kosmitów, Chińczyków" itp., a co innego gościa, który podchodzi do tego naukowo i zadaje sobie ten trud aby przebrnąć przez badania naukowe i podać to dalej w przystępnej formie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Miło było, ale nie tak jak za trzecim razem nad trzema stawami! Co za śliczne miejsce! Pewnie, wszędzie jest fajnie w miłym towarzystwie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tusk na konwencji KOD - szczuje na pis między innymi za pandemię! Oj! Nieładnie, bo pis akurat w stosunku do koronawirusa postępuje tym razem właściwie, a w zasadzie zbyt radykalnie - odpuścić tę ogólnoświatową podpuchę kompletnie, bo to tylko sprytny, przestępczy interes typu "świńska grypa" - tylko tamto nie wyszło, bo takiej zmowy mediów, władz i farmy nie było. Co do reszty poruszonych tematów - strawnie i zrozumiale.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A wracając do "nowego wariantu" - no wreszcie mają powód, aby ogłosić, że poprzednie szczepionki nie są skuteczne, ale te następne już będą...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taki odmienny od nominotypowego, to może samo wygaśnie?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tusk na konwencji KOD - szczuje na pis między innymi za pandemię! ... Szkoda że nie na po-pis bo równo się wspierali w tym trudnym czasie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Łatwo było przewidziec. Dlatego Sydolf wprowadził na Bawarii (idiotenland) godzine plicyjna, od 22 do 5 tej rano. Ceny psow i orzecha wzrastaja
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tu trzyma kurs wysoko, nie to co za tuska. Wczoraj trochę łupałem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja dzisiaj boki w Arce ocieplałem. Arki wysoko na giełdzie wolnosci w gore..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tusk na konwencji KOD - szczuje na pis między innymi za pandemię! KODowcy od samego początku "liberalnie" wszystkich by przymusowo wyszczepili. Niesamowite jak ludzie bez żadnej medycznej wiedzy tak łatwo potrafią podjąć decyzję.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja dzisiaj boki w Arce ocieplałem. Arki wysoko na giełdzie wolnosci w gore.. W Polsce też sprzedaż kamperów wzrosła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|