admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Dziś w warzywniaku słyszałem, że 50-60% na łóżkach covidowych w szpitalach to wyszczepieńcy - ponoć informacja z "pierwszej ręki"! Co za ploty te ludziska rozsiewają, skoro oficjalne statystyki...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ciekawe czy dorzucają gratis srajfon + internet + prąd. Oczywiście - konsumenci będą, tylko że robić nie będzie trzeba A w zamian Złota klatka
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Znaleźli anagram do tego omicron... Wyszło "moronic" - czyli "kretyński"... I wszystko jasne!
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
wiadomoci: 184
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywiste, bo bez transportu jest kompletna klapa.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kabaret!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Patole
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To jest w ogóle dziwne, bo WHO uspokaja, a w Polsce wyznaczyli do tego prof. Guta. Ale co do wyszczepiania, to są nadal jednomyślni.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo to "ubliżanie inteligencji" jest! Dziś wszedłem na circle k - akurat patrol policji zajechał - u wszystkich zero masek na stacji - ale weszli, zamówili kawę i w ogóle się nie rozglądali po klientach i personelu.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ah tak?!! Uważajcie sobie, na wariant hanuka!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A bo to "ubliżanie inteligencji" jest! Dziś wszedłem na circle k - akurat patrol policji zajechał - u wszystkich zero masek na stacji - ale weszli, zamówili kawę i w ogóle się nie rozglądali po klientach i personelu. W IdiotenLand pracownik stacji jest policjantem a wszyscy się sami pilnuja, A że są ponad wszystko nikt bez knebla nie chodzi gdzie nakaz jest ...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Skromnie stwierdzę, że raczej to drugie... Niech lepiej podadzą prawdziwe dane z hospitalizacji, bo na łóżkach kowidowych w niektórych szpitalach 80% chorych - to wyszczepieńcy! Aby zwalczyć ostatecznie "pandemię" należy zaprzestać szczepień i wykonywania testów, a chorych z przeziębieniami klasyfikować jako chorych na grypę i grypopodobne.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Chyba do Israel dotarł moronic, bo liczba chorych wzrosła o 180% dzień/dnia! Tyle się naszczepili i wszystko poszło się ... Choć naturalnie mogę się mylić w zależności od fałszowania statystyk w Israel.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tutaj nic juz nie pomaga. Tylko lockdown może zapobiec katastrofie
|