admin
Administrator
Hero Member
|
NajwaĹźniejsze to po szczepieniu absolutnie zaprzestaÄ siÄ ruszaÄ, bo wysiĹek fizyczny staje siÄ groĹşny dla zdrowia i czÄsto prowadzi do nagĹej Ĺmierci! ZaĹ jakiĹ mĹody poszczepienny piĹkarz padĹ na boisku i nie odratowali.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
:lol:Zbiorowa madrosc lepiej funkcjonuje bez chipow, robia jak kazali, tylko sie data szczepu roznia...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
NajwaĹźniejsze to po szczepieniu absolutnie zaprzestaÄ siÄ ruszaÄ, bo wysiĹek fizyczny staje siÄ groĹşny dla zdrowia i czÄsto prowadzi do nagĹej Ĺmierci! ZaĹ jakiĹ mĹody poszczepienny piĹkarz padĹ na boisku i nie odratowali. Jakby co, to bede probowaĹ sie podzielic rzetelna informacja o ubocznych
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
:lol:Zbiorowa madrosc lepiej funkcjonuje bez chipow, robia jak kazali, tylko sie data szczepu roznia... I tak wszyscy juĹź sÄ
zaczipowani, a jak pilnujÄ
Ĺźeby broĹ boĹźe z domu bez tego czipa nie wyjĹÄ. Smartfon ten czip siÄ nazywa, dlatego nie wierzÄ w teorie spiskowe masowego czipowania w czasach, gdy kaĹźdy za swojÄ
kasÄ sam siÄ czipuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
No bo w nim "fb obrabiarka" danych jest Po co maja pilnowaÄ kiedy kazdy sam siebie pilnuje
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale jak "legalnie" zakazali, to jak obywatel moĹźe rĂłwnie legalnie fajerwerkowaÄ?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Tutaj 41 tys codziennie swiruje, i opr?cz dyscyplinowania ludzi, nic nie pomaga, nawet boosterowanie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ale jak "legalnie" zakazali, to jak obywatel moĹźe rĂłwnie legalnie fajerwerkowaÄ? Najchetniej to by nam tez zakazali, bo u niemcow bunt, szszegolnie miasta przy granicy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ostania szansa dzisiaj o p?Ĺnocy - wyrzucamy kom?ry, i usuwamy "fb" Szkoda ze to tudniejsze niz niejedzenie chleba...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ostania szansa dzisiaj o p?Ĺnocy - wyrzucamy kom?ry, i usuwamy "fb" Szkoda ze to tudniejsze niz niejedzenie chleba... Dobrze, zacna to idea. Ja czekam juĹź w póŠdrogi, a nawet dalej...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
:lol:Ja tylko tak dla swojej swiadomosci Nie nawoĹuje do puczu, bron boze
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
:lol:Ja tylko tak dla swojej swiadomosci Nie nawoĹuje do puczu, bron boze Nie no, nikt nie skĹada reklamacji. Mnie wyszĹo samo przez siÄ.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
A nie z Hollywood te gwiezdne wojny? Za oceanem powinni byÄ pocieszeni. A i pan putin rad pewnie.
|
|
|
|
|
|
|
|