admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
No nie da się obalić twierdzenia na podstawie statystyk - szczepienie powoduje nasilanie "pandemii" - i tyle. Na szczęście są tacy w Polsce, co leczą covid nawet krócej niż w 3 dni! Jakby co - to do nich się zwracać, a będzie dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W Austrii jest już dokładnie tak samo! Cyfry: 9,5tys. - szczyt przedszczepienny, 15,5tys. i 45tys. przy średniej z tygodnia 21tys.! I włąśnie zbliżają się do 50% pełnego wyszczepu przypaminającego. I jeszcze przymusowo doszczepiają zdrowych aby też się pochorowali. Z tego wynika, że opatrzność zesłała Polakom Naczelnika, który skłócił się ze wszystkimi i za karę nie dostał unijnych pieniędzy. Naród wybrany jak nic.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W turystyce galaktycznej jako atrakcja - "planeta idiot?w"
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Austrii jest już dokładnie tak samo! Cyfry: 9,5tys. - szczyt przedszczepienny, 15,5tys. i 45tys. przy średniej z tygodnia 21tys.! I włąśnie zbliżają się do 50% pełnego wyszczepu przypaminającego. I jeszcze przymusowo doszczepiają zdrowych aby też się pochorowali. Z tego wynika, że opatrzność zesłała Polakom Naczelnika, który skłócił się ze wszystkimi i za karę nie dostał unijnych pieniędzy. Naród wybrany jak nic. Nie ma złego, co by na dobre nie wyszło.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale morawiecki & co nie oddaje stanowiska...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Czwarty POLIN - będą po rękach całować, bo "dali", a nie jak tamci, co deflację dla biednych wprowadzili! I żeby nie było, że jakiś antysemita ze mnie - stwierdzam tylko fakty! Pierwsza podróż zagraniczna Szydło - kolizja drogowa w Israel, ale "pegaza" przy okazji załatwiła dla totalnej opozycji.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Jr. Member
wiadomoci: 574
|
No moi kochani. To dla równowagi ja jestem zaszczepiona 3x.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I fajnie, każdemu wolno, byle nie zmuszać!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niech likwidują, bo to za dużo co2 na świecie jest... .......... A obrońcy zwierząt cicho siedzą?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo to nie mord rytualny, tylko dla zdrowotności.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to co innego...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No moi kochani. To dla równowagi ja jestem zaszczepiona 3x. Nie ma się czym chwalić. Tyle to ja w podstawówce pewnie miałem i prawie wyszedłem na prostą.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak zlikwidować "pandemię" w Polsce? Przestać wypłacać "służbie chorobie" dodatki covidowe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Leczyć tak jak dawniej, bez testów i kwarantanny i bez paraliżu "służby zdrowia"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I fajnie, każdemu wolno, byle nie zmuszać! Dokładnie Ludziska myla pojecia, por?wnuja sie kto lepszy, a Gatesy rece zacieraja...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do obiadu u mamy puściłem sobie tv, bo w domu nie ma. Usłyszałem od jakiegoś pomniejszego eksperta fajne zdanie: "Omikron może mieć bardzo różne objawy, włącznie z ich brakiem". Szczepmy się!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|