Jarek
Go
|
dokładnie A nieobowiazkowe kneble beda nosic do usraelskiej smierci.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Własnie. Ja nawet zapomniałem o tych czasach, a pdbuzowany jestem w temacie covid ponad wszystko
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dobrze, że PiS ma takie podejście do "pandemii" i Kaczyński Piechy nie posłuchał - czym się kieruje - mniejsza, najważniejsze, że "czystej krwi" dużo w narodzie zostanie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, bo Ziemia jest płaska, a foliarzy łykających takie oficjalnie, rządowe brednie jest multum. W Israel po 19-tym stycznia, gdy wyszło im uczciwie 250tys. nowych przypadków - dostali nakaz fałszowania statystyk, aby "nowych" było nie więcej jak 50tys./D, bo nikt się szczepić dalej nie będzie chciał. To ze źródła rządowego Israel przez "pegasusa" podsłuchana informacja.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie tam specjalnie immunologia nigdy nie interesowała, ale coś mi się widzi, że "eksperci rządowi" albo nic o niej nie wiedzą, albo udają że nic nie wiedzą, a starczy pubmeda poczytać, szczególnie doniesienia naukowe opatrzone klauzulą "konflikt interesów"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie wiedza po łebkach a zgebianie prawdy bolesne jest, dlatego wygodniej jest wiedziec zle...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jasne, bo Ziemia jest płaska, a foliarzy łykających takie oficjalnie, rządowe brednie jest multum. W Israel po 19-tym stycznia, gdy wyszło im uczciwie 250tys. nowych przypadków - dostali nakaz fałszowania statystyk, aby "nowych" było nie więcej jak 50tys./D, bo nikt się szczepić dalej nie będzie chciał. To ze źródła rządowego Israel przez "pegasusa" podsłuchana informacja. Najgorsze, ze ludzue w to wierza, popatrzcie co ten kowid zrobil z mozgiem tego chlopca https://twitter.com/pikus_pol/status/1484844990459265026?s=21
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ten J&J pewnie nic nie robi bo utraciłem status zaszczepionego
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko, to wektorowa, można walnąć następną, jak będą strasznie życie utrudniać! Tylko te chipy!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Liczy sie tylko booster m-Rna Tego nie wezme muszą siłą
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Niedobrze! Bo to się staje GMO!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Albo i lepiej
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale wtedy żadne papiery nie są potrzebne, łącznie z passport & ID, ani driving licence, bo starczy, że przeskanują i ustalą do kogo się należy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Spróbuj podejść do tego po polsku, mam kumpli w Dojczlandzie i wiem że się da.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
"Nie da sie? Potrzymaj mi piwo"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Spróbuj podejść do tego po polsku, mam kumpli w Dojczlandzie i wiem że się da. Nie wiem ale moj kumpel ma juz dochodzenie Chorwat
|
|
|
|
|
|
|
|