renia
|
Dobrze, że co chwilę jest nowy waria(n)t, przynajmniej jest wesoło...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Turniej "pfizera" obwituje w niezpodzianki
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bieduś, dobrze, że nie musieli go reanimować w wyniku poszczepiennego przypadku sercowo-naczyniowego... To wygląda na paraolimpiadę. Dobrze, że wózki inwalidzkie mają w pogotowiu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Głownie na zarobek dla producentów...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dobrze, że kończą już z tym "pandemicznym" wygłupem. Nauczka na przyszłość jesy taka, że jest tyle łatwowiernych, ogólnoświatowych debili, że ciężko będzie być i żyć normalnie. Już nie będzie jak przed "pandemią". A do tego pazerne cwaniaki zaraz coś nowego "wymyślą" szczególnie, że patogeny cyklu litycznego z wykorzystaniem szczepionkowego mRNA dają nieograniczone możliwości w przejęciu genomów przez korpo... "Opatentują" sobie na przykład poszczepiennego Bidona, czy innego Trumpa i będą powielać bez zgody "autora"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie ma mojej zgody, tylko geny Naczelnika są najlepsze.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale "dalsze badania na bliźniakach są konieczne"...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale apropos cholesterolu, to moja Mama po badaniach zapytała dochtórki - a jak cholesterol? I usłyszała odpowiedź - cholesterolu już nie mierzymy, bo przestał być modny.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale apropos cholesterolu, to moja Mama po badaniach zapytała dochtórki - a jak cholesterol? I usłyszała odpowiedź - cholesterolu już nie mierzymy, bo przestał być modny. Pacjenci przestali się go bać... Tylko covid się liczy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A moja teściowa nadal łyka statyny! To kryminał normalnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A moja teściowa nadal łyka statyny! To kryminał normalnie. Ma zdrowie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale fakt, że coś ucichło o tym cholesterolu, albo na forum się mniej na ten temat pisze, bo nic innego nie śledzę.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szczepionka na raka, to ma sens
|