Gavroche
|
Teraz jeszcze dla dorosłych silnie promowane są pneumokoki, tężec, odra, krztusiec i oba WZW, bo za zdrowe społeczeństwo mamy, trzeba im integralność immunologiczną nadszarpnąć.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Fraudci?... Kojarzę gościa! To ten nietoperz co fruwał z kasiorą sponsorską po labach?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale dlaczego szczepią się na grypę szczepionką na covid? Kroplówka też na wszystkie choroby
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To musiało być raczej tak - mówi marnowiecki do niedzielnego mini stera: mm: Na listopad wciśniesz polinoludom tak a tak. nms: Ale w razie ewakuacji jestem w pierwszej "eskadrze"? mm: Hmmm mam kuzynostwo, ale w trzeciej się mieścisz. nms: Ale mam byt za oceanem w razie problemów? mm: Wiesz wszystko możliwe, ale pytaj za oceanem...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Uważa się, że MERS-CoV przeniósł się z nietoperzy na wielbłądy jednogarbne i wkrótce może też rozpowszechniać się wśród ludzi - zauważa tabloid." To chyba wkręcanie i jakieś jaja.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak w covida uwierzyli, to to nie są żadne jaja, tylko medialnie trzeba rozdmuchać i się uda!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie inaczej (jak szczepienie, maseczka, dystans i dezynfekcja) tam nie wpuszczą ani zawodników, ani kibiców...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak w covida uwierzyli, to to nie są żadne jaja, tylko medialnie trzeba rozdmuchać i się uda! Lubie pochecheszkować i powkręcać, ale z zazdrością muszę stwierdzić, że są ode mnie lepsi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie inaczej (jak szczepienie, maseczka, dystans i dezynfekcja) tam nie wpuszczą ani zawodników, ani kibiców... Obowiazkowe sczczepienie w raz z wejsciem na stadion, to by nie było głupie... Oczywiscie w stosownym okneblowaniu, bo moga nie uwierzyc
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
By moze nastapi przełom - pierwsze MS w kneblach.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bardzo dobry, bo w ministerstwie zgonów narzekają, że kiepskie zainteresowanie czwartą dawką!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na telewizjach juz strsza tri-demia To trzecie jescze nie wiadomo co
|
|