Autor
|
Wtek: CO TO JEST KORONA WIRUS (Przeczytany 1621569 razy)
|
|
Jarek
Go
|
Na moje program propaganda, typisz dojcz, Jak zwykle 99% ma się dobrze, bo rząd niemiecki sie nie myli, tylko ten 1 % był nie do przewidzenia ... Będą się znowu szczepić jak będą w ZDF kazać
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na moje program propaganda, typisz dojcz, Jak zwykle 99% ma się dobrze, bo rząd niemiecki sie nie myli, tylko ten 1 % był nie do przewidzenia ... Będą się znowu szczepić jak będą w ZDF kazać Cel główny - cyfrowa komuna. Tracking - sracking & monitoring. Wszystko inne to składowe mieszacze, łącznie z dyskusjami medialnymi, kontrowersjami odciągającymi od RCN (Rób co Należy).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na moje program propaganda, typisz dojcz, Jak zwykle 99% ma się dobrze, bo rząd niemiecki sie nie myli, tylko ten 1 % był nie do przewidzenia ... Będą się znowu szczepić jak będą w ZDF kazać Cel główny - cyfrowa komuna. Tracking - sracking & monitoring. Wszystko inne to składowe mieszacze, łącznie z dyskusjami medialnymi, kontrowersjami odciągającymi od RCN (Rób co Należy). Na Chiny oczywiście taka komuna nie wystarczy bo tam z mniej wredną rosną na lidera. Ale można pogryźć ogon ku lepszemu pogrążeniu się.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na szczęście dla niektórych, niektórzy pisali tu na tym Forum od samego początku, że "pandemia" to podpucha i szczepić się nie powinno, no ale nie każdy musiał, czytać, a do tego słuchać, co tu było pisane, bo "autorytety medyczne" swoje w mediach gadały... Znam paru co wskazuja to forum jako szursko-foliarskie Tak na offie, to moj kolega zapragnal pojechac za granice na wakacje w seoznie "pandemii", zazyl keczupu, z wczasow od razu na szpital, tydzien lezal , nie wiadomo co potem turbo-raczysko. 2 operacje w tym jedna ratujaca zycie, potem zator plucny i teraz wegetuje. Wczesniej biegal maratony.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
To mozna lepic teraz setkami, sa cale kompilacje "wirow smierci" ale co z tego. Ultra-szczepanow znam takich zabetonowanych, ze nie wierza i juz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Znam paru co wskazuja to forum jako szursko-foliarskie A to bardzo miłe dla mnie, nie ma co ich z takiej oceny wyprowadzać, będą szczęśliwsi!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znam paru co wskazuja to forum jako szursko-foliarskie A to bardzo miłe dla mnie, nie ma co ich z takiej oceny wyprowadzać, będą szczęśliwsi! Ależ oczywiscie Przyjda jeszcze czasy ze beda ubolewac "szkoda ze wtedy nie zostalem szurem"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
AI - alien intelligence...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to dla ludzi super sprawa, tylko ci niereformowalni i zacofani nie rozumieją...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I myśleć, bo się nie będzie opłacało
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To jasne jak Słońce - za dużo jadł "czerwonego mięsa zwierzęcego", bo tylko mięso roślinne jest ok!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member