admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
Patologia psychiczna, bo z budżetu państwa dostaje pieniądze, dopiero w "prywatnym gabinecie" nabiera cech ludzkich typu empatia...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
O ja naiwny! Jeszcze niedawno sądziłem że takie przekręty rodem z Holizłud jak WTC 9-11 nie przeszły by dziś przy takiej ilości kamer itd itp. Tylko co z tego skoro jeszcze perfidniejsze zamachują, okazuje się.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Minął miesiąc. Przestępstwa "na covida" się dalej marzą pislamowi. Więc szybko wracają z planem zamachowym. Ciekawe czy służbista Witek się tak znów będzie wijać uwijać jak wij jakiś. A może tego drugiego podeślą teraz. https://youtu.be/3pMXmMiJx38?t=454
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale tam to tylko Brauna kojarzę jako zdecydowanego przeciwnika kagańców i rozliczenia POPiSu za lockdown. Młody Sośnierz był wystraszony, a reszty nie słyszałem żeby stanowczo protestowała.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
https://www.youtube.com/watch?v=cBFkYy87CEw30 na jedną? A to ciekawa zagadka... Ile potrzeba małych, bezbronnych, nieuzbrojonych kobiet by cała dzielna policja stołeczna miała jakże społecznie wartościowe zajęcie? Aby bezpiecznie było oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dziwne że jej osobistej rewizji nie zrobili Bydło. Geny zomowców, widać że stary w ZOMO był.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale ktoś rozkazy wydaje, a pała jak to pała, nie jest od myślenia, tylko od pałowania.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czasy się tylko zmieniają, ale nie oni, zawsze w komisji, sztabie, lub przy korycie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, trzeba kuć póki się nie zbuntują...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Chętnych nie ma, dobrobyt w domach, nie opłaca się.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tak zapomniałem, że na koszt "Polski i Polaków" pis funduje sobie kolejne pis+ dla swoich działaczy - bezkarne złodziejstwo w sejmie na wokandzie ponoć jest...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W końcu za tak wspaniałe rozdawnictwo cudzych pieniędzy słusznie się należy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywiście, a jeszcze "znienawidzona" Unia doklada garściami na program pis+ Tera jak się chce karierę zrobić, to trzeba należeć do partii, jak za PRL...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście i po to m.in. jest nowa ustawa "Bezkarność plus".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szczepionka by się przydała dla tych patoli, żeby nic nie robili.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Chroniła ustawa, teraz będzie chronił sąd, i uchroni. Będzie drożej, ale będzie się działo
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|