RafaĹS
|
Kolejny dzieĹ ciÄĹźkiej pracy w walce z wirusami. UdaĹo mi siÄ zdezynfekowaÄ hordy wirusĂłw i to nie tylko tych aktualnie promowanych. Uff... Pogoda szprzyja. Masa towarzystwa zostaĹa pokonana ultrafioletem. InnÄ
czÄĹÄ wywiozĹem z dala od ludzi. Uff... Jest bardzo trudno bo nierzÄ
d podstawia ciÄ
gle nowych terrorystĂłw. W tej chwili ta polityka terroru jest najwiÄkszym zagroĹźeniem. SĹoĹce i wentylacja to najlepsze Ĺrodki przeciwwirusowe, czego oczywiĹcie wyrodny rzÄ
d nie ogĹosi. Innych stosownych ĹrodkĂłw rĂłwnieĹź w porÄ nie zapewniĹ. Zatem pozostaje pomagaÄ metodami naturalnymi...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja chodzÄ 3-4 razy dziennie po kilkadziesiÄ
t minut jednorazowo. Starczy, mistrzu?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Chapeau Bax. Zdrowie warto utrzymywaÄ bo twoje zdrowie to zdrowie innych i mniejsze ryzyko epidemiologiczne. Ale do tego potrzebna jest przestrzeĹ, a nie jej ograniczanie (to nie do ciebie).
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
KurczÄ, ale "oni" przestrzeni chyba nie ograniczajÄ
? WrÄcz przeciwnie, bo jak ograniczÄ
zgromadzenia i zalecÄ
zachowanie dystansu, to mamy wiÄcej przestrzeni na Ĺeb, nie?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ale co powiesz na "zamkniÄcia" tego czy tamtego, parki, bulwary, itd? Im wiÄcej drĂłg z pkt. A do B, tym wiÄksze rozproszenie. Im mniej ograniczeĹ w handlu tym mniej kolejek itd...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z bulwarami i parkami ok, nawet nie wiedziaĹem, ale z kolejkami to chyba przesada, drzewiej wiÄksze byĹy, tak mi siÄ widzi.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Drzewiej to byĹo po 2015 gdy 500plusie dostali i ruszyli w tany.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja w ogole nie zmienilem swoich nawykow i chodze jak normalnie. Tylko w pilke niestety nie gram. Nad czym tu dywagowac?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafaĹS
|
Co z tÄ
piĹkÄ
? P.S. PrzyznajÄ
siÄ ci co nie zmieniali nawykĂłw, wiÄkszoĹÄ zmilczy.Â
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No co, orliki pozamykali i lipa, tylko na konsoli, ale co to za gra
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafaĹS
|
Gorzej jak za okupacji. Orliki to do Donka.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Za chwilÄ susza juĹź siÄÂ zapowiadaĹa, a ci dalej w tym goownie sojuszu wirusyonistycznego.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Susza? Bdb
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zrobili sobie z tego maszynke do zarabiania pieniedzy, mowilem, ze tak bedzie. A glupie ludziska sie nie gapna nawet, ze im klatke zmniejszyli
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Gość
|
To mi trochÄ przypomina, jak w socjaliĹźmie za brak meldunku milicjant ( oskarĹźyciel) ĹźÄ
daĹ na kolegiu najwyĹźszego wymiaru kary : kary Ĺmierci. I jest to autentyk ( podobno) z tamtych czasĂłw.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
TestujÄ
spoĹeczeĹstwa na ile mogÄ
sobie pozwoliÄ w przyszĹoĹci.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
UbiegĹeĹ mnie, to samo chciaĹem napisaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|