RafałS
|
Broni mu ktoś się szczepić? Ciekawe jak przetestował efekty uboczne w dalszych pokoleniach. Nie przetestował.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
A co tam skutki uboczne, skoro będą zwolnieni z odpowiedzialności za nie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, jak zwykle powstanie jakieś ciało, które to klepnie i rozmyje się...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Naturalnie, bo legalnie można wykańczać ludzi tylko "procedurą medyczną" a nie szarlatanerią... Górniakowa powiedziała swoje, to się na nią rzucili, jak hieny na padlinę. I jeszcze chcą ją pociągnąć ponoć, ale za co to już nie doczytałem, bo nudne było...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tak, kobieta oficjalnie mówi, że się nie zaszczepi i nie chce nosić kagańca, to robią z niej płaskoziemca i skończoną idiotkę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak to dobrze, że mnie nie traktują poważnie, to od samego początku "pandemii" mogę tu pisać, że to bujda i tyle... Zgodnie ze stanem faktycznym, a że kogo tam przydusi i podkręcą mu respirator, by wyzionął ducha, to tylko najwyżej będzie "kolejna ofiara koronaświrusa"
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A jaki mam spokój, bo wreszcie przyjęli do wiadomości, że "się nie znam"...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ba, nigdy nie przeszkadzałem, tylko zawsze wychodziłem na "najgorszego" mówiąc wprost i szczerze, bo mnie to rybka kto tam co o mnie myśli, czy plotkuje. Grunt, że Doktor znał moją wartość - to mi zupełnie wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nigdy też nie chciałem się bawić "w propagowanie i zbawianie", ale jak mnie Doktor poprosił, to nie śmiałem odmówić, a teraz wreszcie jestem wolny! Kochany Doktor, tyle Mu zawdzięczam!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A co tam skutki uboczne, skoro będą zwolnieni z odpowiedzialności za nie... A to się świetnie składa, zatem będą mogli wystawiać oświadczenia że w razie dziwnych nop'ów skarb państwa pokryje i zadośćuczyni zainteresowanym. Z cudzych pieniędzy oczywiście więc się zgodzą bo szybciej państewko pogrążą. No chyba że najpierw stestują na synkach, córkach Zmorawieckiego i spółki, a następnie ich wnusiach...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A ci poprawni z popisu powinni być szczepieni publicznie i w pierwszej kolejności, aby pierwszosortowych zachęcić do dobrowolnego brania... Ponoć 50% się chce zaszczepić - tyle starczy i więcej nie trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A ci poprawni z popisu powinni być szczepieni publicznie i w pierwszej kolejności, aby pierwszosortowych zachęcić do dobrowolnego brania... Ponoć 50% się chce zaszczepić - tyle starczy i więcej nie trzeba... Na pierwszy ogień Duda, Kaczyński, Morawiecki i Górniakowa, aby ją sprowadzić na właściwą drogę "procedury medycznej", a nie szarlataństwo!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zabawa w świrusa trwa w najlepsze i jak dotąd większość jest zadowolona - jeszcze mają za dużo pieniędzy. Nie mam pojęcia, kto zawiaduje tą inżynierią społeczną, ale ktoś naprawdę łebski.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najlepiej wyszczepić, a problem sam zniknie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A ci poprawni z popisu powinni być szczepieni publicznie i w pierwszej kolejności, aby pierwszosortowych zachęcić do dobrowolnego brania... Ponoć 50% się chce zaszczepić - tyle starczy i więcej nie trzeba... Gdzies lata obrazek, ze najpierw niech sie rzad zaszczepi, jak umrze to jestesmy bezpieczni. Jak przezyje to szczepionka jest bezpieczna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member