Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Z takimi foliarzami jak Ty, mamy nie rozmawiać, zalecenia premiera bawarii.
Dobrze w całość poskładane, i trafne argumenty.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Wszystkie łóżka Mateuszka". Taki tytuł mam na film.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Rammstein ist super...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Teraz zaczyna sie zastanawianie czy pacjentow do wstrzykniecia tez trzeba mrozic do -75 No bo jak sie psuje szczepionka w wyzszej to zaraz po wstrzyknieciu sie zepsuje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jajca na całego z tą "szczepionką"... "Experci już wiedzą", że nowy epitop świeżo zmutowany w brytyjskiej odmianie koronaświrusa, łączy się z przeciwciałem poszczepionkowym ... Jacy ci "experci" mądrzy dla większości przestraszonych - dla mnie to kabaret. Ale i na tym, to ja się nie znam, tylko tak dla siebie się interesuję.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ci "experci" to Horban, Simon i ten mlody Pils czy jak mu tam. Wszyscy rok temu byli na sympozjach Pfizera i brali od nich granty
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Jajca na całego z tą "szczepionką"... "Experci już wiedzą", że nowy epitop świeżo zmutowany w brytyjskiej odmianie koronaświrusa, łączy się z przeciwciałem poszczepionkowym ... Jacy ci "experci" mądrzy dla większości przestraszonych - dla mnie to kabaret. Ale i na tym, to ja się nie znam, tylko tak dla siebie się interesuję. Jaki kabaret? Może czwarta fala być - https://www.youtube.com/watch?v=gg38EhEOebA
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Podobno nowa szczepionka oprocz skutecznosci nawe tego nowego nieznanego wirusa, bedzie tez leczyc sraczke i zgage
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wracając do tematu - mnie uczyli, że reakcja antygen-przeciwciało jest swoista, podobnie jak z reakcjami enzymatycznymi typu "lock and key". Czyli mutacja w obrębie epitopu to jakby zmiana zapadki w zamku, a klucz pozostaje ten sam - stając się bezużytecznym. I tyle... Oczywiście układ immunologiczny stara się dorobić nowy klucz, ale nie chcę się rozwodzić... Można też wytrychem... "Klucz, który otwiera wiele zamków jest dobrym kluczem. Zamek, który można otworzyć każdym kluczem jest do niczego." - ale to porównanie bodaj tyczy stosunków męsko-damskich, o ile mnie pamięć nie myli...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|