Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Dwie strony tego samego medalu (Przeczytany 34631 razy)
|
Hana
Go
|
U mnie twarz, od pasa w dol ok. , ale tam, gdzie nigdy nie za duzo schudlo tez! Problem -z rozmiarem 36, bo to wielkosc dla nastolatki.
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Dokładnie! U mnie też schudło wszystko łacznie z łydkami, palcami (obrączka "lata" na palcu) i stopami (buty stały się lekko za duże i ocierają tam gdzie dawniej nie ocierały).
M
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Moze odpowiednimi cwiczeniami mozna poprawic "to i owo".
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Problem -z rozmiarem 36, bo to wielkosc dla nastolatki.
Żebyś Hano wiedziała! Ostatnio chciałam sobie kupić spódniczkę i nie mogłam znaleźć rozmiaru dla siebie.Wszystko takie wielkie!!! Wkurzyłam się i mówię ,że pójdę do sklepu 5-10-15 Ale w ostatnim sklepie na pasażu (już bez nadziei) znalazłam coś wreszcie dla siebie .XS-to 36 rozmiar?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
...kupić spódniczkę ... A na co komu spódniczka w taki upał , - "przepaska biodrowa" starczy
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A na co komu spódniczka w taki upał , - "przepaska biodrowa" starczy A no właśnie ! A ja nalatałam się za spódniczką ,jak można również posłużyć się liściem np. z klonu ,chociaż zaraz ,zaraz ...u nas w mieście jest ogród botaniczny ,to może by się i znalazł figowy Po co komu jakieś spódnice ,spodnie jak taki upał ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|