Octaver
Go
|
Wracając do tematu, to białka są dla mnie niesmaczne. Szkoda je trochę wyrzucać, ale nie wiem, co z nimi robić. Wody płodowe pod drzewka dobre. I nie szkoda bo robactwo też chce żyć. Pod drzewka?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zakwaszają świetnie glebę
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Na zakwaszenie - wapnowanie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli wapniakom już nie trzeba diety odkwaszającej?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Może powinienem dodać, że to gleby tyczy, bo niektórzy mogą się nie domyśleć...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ponoć jakiś gostek wyrzucał żółtka a zjadał bialka , ale czy to prawda tego nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Czyli wapniakom już nie trzeba diety odkwaszającej? Może powinienem dodać, że to gleby tyczy, bo niektórzy mogą się nie domyśleć... Coraz dłuższe kolejki do apteki po wapno odkwaszające. Czuwaj harcerzu W kolejce... ...Czekaj! Czekaj! Czekaj! Czekaj! Czekaj! Czekaj! Czekaj! Zapiszę! Zapiszę!... Do 24:50 stop. https://youtu.be/djIPFMWGk-8?t=1430Trzeba tylko uważać aby nie przedawkować wapno. Ja_ja_k przedawkuję to mi się śni rozpoczęcie wojny gdy pancernik Schleswig-Holstein napierdziela w kierunku poręby leśnej do mobilnego tartaku.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie rozumiem, ale mniejsza... Ja tyle ostatnio nie rozumiem, że strach...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oj tam komedia jest jak slysze audycje z telefonami. lepsze niz kabaret Niektorzy to sie pytaja czy oddychac w ogole wolno ;D "A prosze ksiedza, sasiad na balkonie pali papierosa i dym na mnie leci, czy koronawirus z tym dymem moze do mnie przyleciec?" Autentyk Z takim elektoratem pis nie zginie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to trzeba radyjko i tv dobrze dostroić, tam wytłumaczą. Ale to bardziej chodzi o niemca i angola... Ale się uczę. Choć nie narzekam, bo polecenia i prośby wykonują poprawnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja wykonuje chętniej polecenia po niemiecku, bo sa w miarę logiczne, i dobrze płacą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo, Niemcy są super, jak i reszta północnej Europy wliczając Benelux, Czechy, Austrię i Szwajcarię, ale im bardziej na południe tym więcej sjestowania...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Wiadomo, Niemcy są super, jak i reszta północnej Europy wliczając Benelux, Czechy, Austrię i Szwajcarię, ale im bardziej na południe tym więcej sjestowania... jasne od 08:00 do 18:00, pomiędzy 12:00 a 13:00 obowiązkowa przerwa nażarcie, 5x9=45 i sobota wolna na nadgodziny.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oj tam komedia jest jak slysze audycje z telefonami. lepsze niz kabaret Niektorzy to sie pytaja czy oddychac w ogole wolno ;D "A prosze ksiedza, sasiad na balkonie pali papierosa i dym na mnie leci, czy koronawirus z tym dymem moze do mnie przyleciec?" Autentyk Z takim elektoratem pis nie zginie Naszemu Młodszakowi kobieta z drugiego końca chodnika zwróciła uwagę, że ma maseczkę na nos założyć. Naczelnik wie co robi, że 2 mld przeznacza na pisowskie media. Ludzi poprzez tv można dowolnie modelować.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak te zwolenniki pisowskie lubią się wykazywać zdolnościami do wydawania poleceń, nawet bezinteresownie by zaorali, jakby im tylko pozwolić! A ja bez maseczki, ponieważ mam "ciężką astmę i problemy naczyniowo-sercowe"! Kupiłem pikflometr dla uwiarygodnienia i nikt nie śmie piuknąć, bo nie wiedzą do czego to, ale poważnie wygląda.!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hmm, to rzeczywiscie jest sposob.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, bo jak się dmuchnie tak, żeby na czerwonym było - to każdy widzi, że "kaganiec" nie wchodzi w rachubę! Niecałe trzydzieści zł, a jaka radość...
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Czyli polecasz? Jak to mierzy, skoro "pikflometr pomaga w wykryciu zwężenia dróg oddechowych zanim rozpocznie się atak", a wychodzi na czerwono
|
|
|
|
|
|
|
|