admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Nie polecam, ja tylko dla siebie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jasne, bo jak się dmuchnie tak, żeby na czerwonym było - to każdy widzi, że "kaganiec" nie wchodzi w rachubę! Niecałe trzydzieści zł, a jaka radość... No no nie wiedzialem za admin taki buntownik jest i rogata dusza Nie powiem, podoba mnie sie to
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zawsze byłem, jestem i będę za "robta co chceta", byle nie na szkodę innych, a nie za ryj, bo "my lepiej wiemy towarzysze, co dla was dobre"! ...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jak może rząd tak pluć nam w twarz zabraniając plucia na chodnik, a nawet rozpylania śliny wymawiając dobitnie "f,h,k,p,rrr,s,t,z" bez maseczki.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
kasjerkom
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie ma to jak rządy gówniarzy dla gówniarzy... Delikatnie rzecz ujmując.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zamordyzm musi być, stado bez tego czuje się niezaopiekowane.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
O to chodzi - marchewka i bacik - bo inaczej nie wiedza jakp żyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dlatego chwalą naczelnika...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Opiekun narodu, nawet kaganiec grzecznie noszą tacy zadowoleni.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
W rozporządzeniu jest to ujęte tak, że zakrawa na samostygmatyzację: Obowiązku określonego w ust. 1 nie stosuje się w przypadku: (...) osoby, która nie może zakrywać ust lub nosa z powodu stanu zdrowia, całościowych zaburzeń rozwoju, zaburzeń psychicznych, niepełnosprawności intelektualnej w stopniu umiarkowanym, znacznym albo głębokim, lub osoby mającej trudności w samodzielnym zakryciu lub odkryciu ust lub nosa; okazanie orzeczenia lub zaświadczenia w tym zakresie nie jest wymagane; Sprytnie, "okazanie" to znaczy mieć przy sobie na ulicy, ale przecież dociekliwy organ może spisać dane nie-nosiciela maseczki i sprawdzić czy jest abonamentem Świetlanego Zintegrowanego Systemu Ochrony Zdrowia. (( taki żart męczący ))
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wole za głupka robić, niż kaganiec nosić.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Rozporządzenie i tak bezprawne, jako że rząd/nierząd dawno w wirtualną rzeczywistość odleciał. Wartym polecenia pozostaje żyć własnym życiem.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tego nie wiedziałem, że stan uzębienia jest z intelektem powiazany!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
A tego nie wiedziałem, że stan uzębienia jest z intelektem powiązany! Są tacy co wierzą, że bóbr ma białe zęby jak w reklamie, co nutrii nie widzieli, i wybielają te swoje skamieliny by szybciej się implantów dorobić. Swego czasu spotykałem bardzo bogatych ludzi co nie wierzyli w dentystów, od taka ekscentryczność i to mi dało trochę do namysłu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Matko Bosko! Ile ja nie wiem, to aż strach!
|
|
|
|
|
|
|
|